Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 1

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (553)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono by se určitě našlo pár pěknejch záběrů, který by se daly řadit ke špičce ve svym oboru a neurazily mě ani hellraiserovský monstra. Jenže ona to byla strašně nudná sračka, příšerně zahraná a ještě hůř natočená. Navíc to celý dohromady nedávalo smysl. Jediný, co jsem tak nějak pochopil, že se nejspíš můžu "těšit" na trojku. A to bylo taky to jediný, co mě vyděsilo. 10% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik se oproti jedničce přidalo na kvantitě (zejména počet příšer) se dvojnásob ubralo na kvalitě scénáře a dějové linky. Bubáci tady skákali jeden za minutu, zatímco strach nepřišel ani jednou a místy jsem se až styděl, jak stupidní to ve výsledku je a jak nesmyslný scénář Bassett napsal. Kit Harington (jeden z jeho prvních filmů) tady byl víceméně do počtu a dívat se hodinu a půl na Adelaide Clemens bledou jako stěna, která očividně nemá tušení, jak zahrát jakékoliv emoce, nebylo úplně nejšťastnější. Oproti prvnímu dílu neskutečný propad dolů a jediné, co tady vidím pozitivně, je vysvětlení návaznosti na první díl, ale tím to končí. Tragédie, nebrat. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Cinema City Ostrava , 22.11.2012 v 15:30 hodin. V sále č.8 jsme byli sami. jen já a Katka. Říkám si, kam ten svět spěje? Film se pouští jen pro 2 lidi. Ale pro nás to byla zábava. Hned na začátku se popel z hořícího Silent Hill rozprostřel doprostřed sálu. To byla paráda. Mávali jsme rukama a volali: "Jéééé". Přiznám se, že 3D efektů nebylo moc, ale film se mi líbil. Napětí, občas leknutí a krev se také objevila, takže stálo to za to! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Moc pěkné zrůdičky, ale celé 3D mi přišlo dost odbyté. Tohle byl první celovečerní horor, který se mi ve 3D naskytlo vidět. Kromě pár probodnutí a několika mála dalších momentů se tu ani moc o 3D mluvit nedá. Příběh se samozřejmě absolutně a nepopsatelně debilní, ale tu už jsem věděl, neboť jsem viděl jedničku. Strašidelné to samozřejmě není ani trošičku, což je děsný škoda. Tenhle nesmysl vážně kromě moc hezkého vizuálu (vázně tak nízký rozpočet?) nemá naprosto čím oslovit. Když už by byl efekt v rámci rozpočtu neudělatelný, tak se tam zkrátka hodí tma a je to. Nikdo si ničeho nevšimne. Děj je debilní, zdlouhavý a neskutečně nudný. Na jedno zhlédnutí to zvládnou jen skuteční frajeři. Každému hodnocení různému od odpadu se od srdce divím. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt, že je to příšerně natočené, tak to ani nedává smysl. Zvraty se dějí náhodně a jsou pěkně debilní. O postavy ztratí člověk zájem po pár minutách (hello, Twilight) a pak už se to jen nudně vleče, aby vše završilo trapné finále s otevřenými vrátky pro případné pokračování. A těch pár hezkých monster vydrží na plátně sotva pár minut. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Pri scéne v sanatóriu v izbe so sestričkami, kde Vincent (Kit Harington) leží spútaný na posteli a Sharon (Adelaide Clemens) sa ho snaží uvoľniť, sa Vincent prevráti s celou posteľou, pričom na to použije pravú ruku, ktorú mal však pripútanú. (Proffessor)
  • Scénář měl původně stejně jako v případě prvního dílu napsat Roger Avary. Kvůli řízení v opilosti a zranění člověka byl však odsouzen k jednomu roku odnětí svobody, čímž zastavil produkci celého filmu. Studio na podzim 2010 nakonec najalo M.J. Bassetta, aby napsal scénář a film režíroval. (Freshoun)
  • Severoamerické tržby byly 17,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 55,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama