Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 292)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,321Tržby Celosvetovo $5,463,294║ Veru nič nové, miestami až neúnosne naivné, proste podobne ako to bolo pri Páde do tmy, takže Angličania to proste thrillerové dusno čo miestami slušne načrtnú nevedia zvládnuť ku konečnej spokojnosti, čakal som omnoho viac po tom dobrom hodnotení tu(75%???). /40%/ ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak takhle psychicky zle mi dlouho nebylo. Jaký otec, takový syn a takhle to dopadá, když je jeden těžce psychicky postíženej a kolem něj deset blbejch. To je hned vidět, že tyhle děti si odmalička nečetli Foglara a nenechali se jím inspirovat k dobrodružným hrám a životu plnému lásky, přátelství a tolerance. Je to sice přehnaný obraz, ale na druhou stranu je pravda, že tohle je problém, který pomalu nabírá na intenzitě a bude se jen obtížně řešit. Alespoň na chvíli dopřáli tvůrci diákovi potěšení v té malé závěrečné satisfakci, ale ...no nebudu spojlerovat. Posuďte a zamyslete se sami. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, u něhož se nemohu s chováním postav jako divák ztotožnit. Tak zaprvné, já bych z té pláže odjel ihned (nejdéle druhý den ráno) poté, co se objevil náznak konfliktu, protože teenagery, zvlášť když se jen někde poflakují a jsou ve skupině a projevují se stylem, že chtějí za každou cenu vyvolat konflikt, není příliš radno podceňovat. To je názor, který jsem zastával už před začátkem filmu a díky filmu jsem se v tom jen utvrdil, já jsem zkrátka člověk, který nevyvolává konflikty a kterému je jasné, že s blbcem a konfliktním člověkem se nikdy nedá rozumně dohodnout, a proto bych na nic nekoukal, ani na to, jak budu vypadat před svou holkou, a okamžitě bych odjel. A když jsem si tohle na začátku filmu řekl, tak už se pro mě staly veškeré další situace a scény nesmyslnými a daly mi zapravdu v mém prvotním názoru, že tohle nedopadne dobře. Nicméně dějově to bylo zajímavé, tak jsem film nakonec dokoukal, ale bylo to se silnou skepsí a hlavně děj byl jasně předvídatelný, někdy v půlce mi bylo jasné, že jestliže to alespoň jeden z ústředního páru přežije a dorazí do města, ze kterého ti parchanti pocházejí, tak ho dodělají rodiče těch parchantů, jediná možnost záchrany byla zmizet z tohoto města a dorazit do nějakého jiného města, ale to scénárista samozřejmě nemohl dopustit, v důsledku čehož jsem se utvrdil v tom, že tenhle film je založen na principu dovést jednání jednotlivých postav až do absurdního vrcholu. Celkově film vnímám jako jednu velkou fantasmagorii jednoho scénáristy, ale protože to bylo koukatelné, protože jsem nad filmem přemýšlel ještě hodně dlouho poté, co skončil, a protože se mi o tom filmu nakonec i zdálo, tak uděluji alespoň průměrné tři hvězdy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že alternativní antikoncepcí může být i film. Takový smrady by jistě nikdo nechtěl. Uznávám, že mladá generace upadá do kategorie lidská špína a nad jejím chováním občas zůstává rozum stát, ale vyřizování účtů tímto způsobem se mi zdá poněkud ujeté. Romantická pasáž to rozjela skvěle, ale pak to šlo hodně rychle z kopce. Za každou cenu šokovat, heslo spousty dnešních filmařů. V tomto případě to celé vyznělo hrozně hloupě. U dvou scén jsem jen znuděně kroutil hlavou. Určitě poznáte, u kterých to bylo. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ajm sory, ale někdy je té debility v jednání postav přeci jen trochu moc i na mě a víc už mhouřit oči nemůžu, protože pak bych je měla zavřený, což by se neslučovalo s touhou provozovat činnost "koukání na film". Hloupost byla už to, že se "výletníci" neotočili na podpatku a nezdekovali se hned jak je ty dětičky začaly nepěkně terorizovat - ale to by pak samozřejmě žádné Eden Lake vůbec nevzniklo, takže co se dá holt dělat. Každopádně, blbá kráva, která není schopná naběhnout mezi fracky, mučící jejího přítele, a rozmlátit jim držky na kaši klackem, to tady u mě projela na celý čáře, až do úplného konce mě decentně vytáčela a je to hlavně její zásluha, že nedám ani ty 3*. A přitom kvalita "výpovědi" tohohle snímku není vůbec špatná, protože takhle to vážně je a bude to už jenom horší - trháme mouchám křidýlka, upalujeme ožralý bezdomovce, kucháme koťátka a přibíjíme je na kříže a všechno si to natáčíme na mobil. Jen bych tohle téma příště uvítala naservírované méně polopaticky a s alespoň místy né tak hloupým scénářem. Natural born grázl Jack O'Connell a mile zrůdný závěr můžou zůstat. (2,5*) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • Tržby z celosvětových kin byly 4 miliony amerických dolarů. (NIRO)
  • Na konci filmu jeden z členov partie odstraňuje videá, na ktorých je zachytené násilie. Video súbory sú príliš malé na to, aby to boli videá (jeden má napríklad 29 kB). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama