Reklama

Reklama

Evil Dead: The Musical

(divadelní záznam)
Kanada, 2003, 95 min

Obsahy(1)

Divadelní představení, které se hraje zatím jenom na Broadwayi. Je to muzikál, který dramatizuje film Evil Dead. (Martin00x)

Recenze (19)

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Tak tady nemám co dodat. jsem velkým fandou této horrorové ságy a právě proto, když jsem se na internetu dozvěděl o muzikálu inspirovaném prvními dvěma filmy, neváhal jsem a zhlédl. Řeknu vám, že takhle dlouho jsem se nezasmál. Cákance krve, dokonalá imitace Bruce Cambella a naprosto famózní, dnes už kultovní hlášky použité i ze třetího filmu. ZPísně byly perfektní a hudba taktéž. Nejlepší muzikál, jaký jsem kdy viděl. Tohle nesmí uniknout vůbec nikomu, protože se tomu musí zasmát úplně každý. DOPORUČUJU !!! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Muzikal patri medzi zanre, ktore idu uplne mimo mna. Doteraz som nikdy nevidel ziadny cely. Ale toto je ultimativna pecka a pre fanusikov trilogie Evil Dead povinnost. Dej cerpa hlavne z prvych dvoch dielov na ktore mali tvorcovia prava ale je tu aj par odkazov na treti diel. This Is My Boomstick! :))) Uplne pôvodny kasting s ktorym sa da najst na nete zaznam sa podaril na jednotku. Predstavitel Asha ma zmaknute Campbellove grimasy dokonale. U mna jednoznacne vedie predstavitelka Ashovej sestry, ktora ma famozny hlas a jej pesnicky patria k tomu najlepsiemu. Dokonca podla mna trumfla aj vsetkymi milovanu pesnicku What the fuck was that?, ktora je tiez famozna. Neskutocne vymakane su aj kulisy a gore efekty. Krvou sa rozhodne nesetrilo. A humoru je tu tiez habadej. Takze rozhodne odporucam kazdemu milovnikovi Evil Dead a to aj napriek tomu, ze muzikaly vam nic nehovoria. 10/10. ()

Reklama

pekkanik 

všechny recenze uživatele

Toto som si dal ako bonus za obidvomi ED a je neuveriteľné, s akými skromnými prostriedkami sa dá urobiť dobrý muzikál. Obecenstvo, samozrejme, vie, o čo ide a reaguje na patričných miestach, predstaviteľ Asha skvelý, odrezaná ruka a hlava motorovou pílou bomba, herečka, ktorá stále vystreľuje z pivnice, ale najviac ma dorazil spievajúci vypchatý jeleň (či los), sranda na n-tú. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je tou příšernou kvalitou záznamu ale měl jsem z toho pocit, že-na to, že je to muzikál-tam většina aktérů jóduje dost falešně a i takového ignoranta jako mě to tahalo za uši.... něják extra vtipné mi to taky nepřišlo, ale to zase může být tím záznamem, protože mi dost zpívaného textu unikalo ve všeobecném šumu..... Nevím jaký záznam viděli všichni ti nadšenci tady(protože dohledatelných je několik verzí-snad i v jiných kulisách a s jinými herci) ale já se podle toho co jsem viděl neodvažuju hodnotit, i když jsem podobným projektům víceméně pozitivně nakloněn. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Je to skoro k neuvěření, ale i na divadelních prknech se dá střihnout hororová klasika, aniž by byla okleštěna o svou brutalitu. A ta je v případě Evil Dead důležitá. Nechybí tak chata v lesích, znásilnění stromem (imho jedna z nejvtipnějších scén), spousta démonů, poněkud otylý Ash, protáčející se brokovnice, motorovka nasazená na pahýl pravé ruky a samozřejmě několik uřezaných hlav a údů, při jejichž zbavování cákají gejzíry krve. Takže fakt prdel, navíc jde vidět, že aktéři si své role báječně užívají. Za plnou palbu to ale stejně nebude. Několika songům totiž chybí nápady a ke konci už se to trochu táhne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Muzikál obsahuje celkem 18 písní, z toho jsou 4 duety a 6 sólových čísel. (noelcoward73)

Reklama

Reklama