Reklama

Reklama

Pěst plná hněvu

  • Česko Čínská spojka (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve svém nejlepším filmu hraje Bruce Lee studenta bojových umění, který se vrací do školy svého bývalého mistra. Návrat je to tragický, protože jeho učitel byl zavražděn. Stopa vede k jedné z konkurenčních škol. Když se ale ukáže, že místní úřady nemají příliš zájem na vyšetření mistrovy smrti, rozhodne se žák pomstít svého mentora po svém. Někoho to bude hodně bolet. Při premiéře v roce 1972 během filmu aplaudovalo publikum ve stoje. Nastal čas si to zopakovat. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Mol 

všechny recenze uživatele

Bruce Lee je tu fantastickej hned od začátku. To, když dorazí na pohřeb svého mistra ve smutečním bílem ošacení a vrhá se na jeho rakev. Ta síla jeho emocí v tváři, když po té do jejich školy dorazí Japonci, je cítit až do hloubi srdce každého fanouška jeho filmů. Nemusí nic říkat, jen stojí mezi ostatními a to něco z něho vyzařuje jako slunce nad obzorem. To je BRUCE LEE a jeho cesta za pomstou. Cesta, v niž budou všichni potrestáni zlámáním žeber nebo smrtí. Muž, který kdysi prohlásil: "I HAVE NO FEAR OF AN OPPONENT IN FRONT OF ME!“ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě se mi více líbil remake s Jet-Lim. Promiň Bruce:( Tady se Bruce Lee převtěluje do různých převleků a neopakovatelných soubojů zde moc není, přestože se pořád něco děje. Ale tak nějak chybí něco nezapomenutelného. Bruce je zde celkem hodně naštvaný a moc mi k němu tudíž ani nesedí jeho zamilovanost. 60% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Debilní příběh, debilní herci (ten Rusák co mluvil anglicky byl fakt otřesnej) a asi nejdebilnější scénář co kdy spatřil světlo světa. Filmu by prospělo kdyby byl o 20 minut kratší a víc akce. Ale všechno vyvažuje super excelentní Bruce Lee který potvrzuje svojí legendárnost a nikdy se mu nikdo nevyrovná ani Jackie Chan ani Tony Jaa. Bruce Lee je jen jeden, zabíjí pěstma, má nasraný ksichty a vyhecuje se tak, že je to opravdu hrozivý. Kdyby v tomhle filmu hrál hlavní roli kdokoli jinej byla by to největší sračka ale díky Bruceovi je to fakt nářez. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Hm, asi me vetsina KF filmu nejak miji.... Pribeh spatny, herci spatni, choreografie docela dobra - a to je malo ;]] kdybych jeste odmyslel Vapetovsky humorny dabing, co me jeste drzel pri tom abych se na to neprestal divat a cekal, co dalsiho jeste vyrobi ;]] tak to ma jeste o hvezdicku min. Skoro jakykoli jiny KF film je stejne "dobry" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ti Japonci jsou ale zlí. Schválně staví své jaderné elektrárny do cest vlnám tsunami, v zátoce máchají delfíny v krvavé lázni a nyní by ještě chtěli pošlapat odkaz čínského mistra Huo Yuan Jia? To Chen nedovolí, takže nunčaky k akci připravit a jde se porcovat Japonce ve velkém. Je to sice plné asijsky nervních hovorů, bojovníci přitom ještě nelétají zavěšeni na šňůrách, Chenovy převleky budí pobavený úsměv a závěr neobsahuje žádnou vymazlenou scénáristickou kličku, ale kdo ještě tápe v pohybových vzorcích k sejmutí třiceti soupeřů za minutu, tak si tady rozhodně může doplnit vzdělání. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (22)

  • Bruce Lee dokázal perfektně ovládat své tělo, tudíž byl schopen zastavit úder nebo kop i jeden milimetr od protivníka, což dodávalo pocit skutečných zásahů. Jelikož chtěl, aby souboje byly opravdu co nejreálnější, museli se všichni herci naučit ovládat svoje tělo stejně tak jako Lee. To se samozřejmě neobešlo bez zranění. (JohnSmith)
  • V traileroch bola použitá hudba Richarda Straussa "Thus Spoke Zarathustra". (Peter-1307)
  • Podľa historických záznamov skutočný Chen úspešne unikol zo Šanghaja. (Peter-1307)

Reklama

Reklama