Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý horor, který těží především ze skvělé atmosféry, která je podpořena temným prostředím horské vesnice (samoty). Co mi ovšem vadilo byl příběh tohoto hororu. Poměrně hloupý nápad "zabijáka" z lesa. Než se nevědělo o co jde, tak to bylo v pohodě, ale pak to začalo být hodně divný, když se s tím nedokázali vypořádat. (Nechci spoilerovat, každý kdo viděl, mi dá za pravdu, že takový strach a nemohoucnost si poradit se "zabijákem" byl hodně přehnaný). Závěrečná pointa a rozuzlení se mi taky nelíbilo! Celkově jsem ale docela spokojený, protože některé scény stály opravdu za to. A na hodně pěknou Blancu Suárez se taky dobře dívalo. 60% ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Další vypointovaný horor ze země, která se zdá býti nevyčerpatelnou studnicí originálních nápadů, žádné velké děsy ani lekačky se nekonají, opět vyhrává smysl pro budování atmosféry, která se zde snoubí až s kýčovitou malebností horské scenérie, která však nepůsobí vůbec rušivě. Takže honem honem další kousek z Iberského polostrova, ať je má lačnost ukojena. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel ne zrovna moc dobrý Španělský horor, čekal jsem atmosférickej film typu Villmark či cokoliv jiného ale dostal jsem jakýsi odvar v podobě toho že "něco je v lese" ale to něco, za 1) utočí jednou za hodinu, a za 2) plno keců okolo, je pravda že prostředí je parádní ale prostě nemůžu dát více jak 3*, spíše zklamání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Santi neznáša slnečné lúče a doktor im odporučil aby išli tam kde slnka veľa nieje.Tak sa rozhodli že to vyskúšajú.Len v okolí sa začnú diať divno krvavé veci a Santiho budu upodozrievať.Ma to silné tajomno,lebo som netušil kto to vlastne zabíja a hlavne kto to je.Les vie nabudiť veľmi silnú atmosféru a keď z nocou prichádza tvor ktorý vás chce spapať tak napätím sa to tu len hemží.Dosť často je tu tma a tak strašidelnosť tu je dosť silná.Herecké výkony boli presvedčivé a aj hlavný hrdina ukázal že vie zahrať postavu na pokraji zrútenia.Len príbeh mi pripadal strašne naivne bláznivý.Lebo sa to tvárilo ako Tarzan,len troška krvilačne.Takto by to dopadlo z Tarzanom keby ho nenašli ľudia.Atmosféra,napätie i strašidelnosť tu fungovala veľmi slušne.Ale príbeh je kameňom úrazu celého filmu.Je absurdný,nedomyslený a nebavil ma.A aj ten poster na film neskutočne zavádza chrapúň. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velmi silný horor ze Španělské produkce, který sice není moc známý, ale o to je lepší. Hodně se mi líbilo, jak se film vyvíjel a postupně měnil, takže člověk si nikdy pořádně nemohl být jistý v čem je pointa filmu. Herecké výkony bych ohodnotil též vysoko. Celá koncepce filmu a chování postav měla hlavu a patu, takže kýčů je zde opravdu minimum. Ale co je to nejpodstatnější u všech hororů??? Odpovědět si na otázku: Bál jsem se nebo spíš nudil? A já musím uznat, že tady jsem se místama fakt bál a to jsem už hodně ošlehaný hororový fanda. Pro mě tedy celkově velké překvapení, hororová chuťovka a vlastně nevidím důvod proč tomuto hororu snižovat hodnocení - prostě 5 hvězdiček. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama