Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

misterz 

všechny recenze uživatele

No, popravde, tento horor o dievčati, ktoré sa zblázni, ujde do lesa a začne loviť ľudí, nemá moc čo ponúknuť. Snáď len okrem pár hororovo vystajlovaných momentov v podobe jej návštev za úbohým chalaniskom (jeho diagnózu by som nechcel mať) ide o nudu, navyše priemerne zahranú a ešte priemernejšie natočenú. 50/100 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Španělský horory už začínaj být pomalu ale jistě zárukou fakt velký kvality, i když tohle si u mě stojí přece jen o něco níž než REC, ale noční les je prostě noční les a vyvolává naprosto perfektní mrazivou atmosféru, která je ještě ruku v ruce podporovaná, pro horor, nesmírně zajímavým tvorem, kterej mě naprosto uchvátil. Akorát škoda, že finále nebylo tak vypjatý, jak mohlo a že pointa byla mizerná ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se mi španělský horory docela líbí a tak jsem si řek, že to zkusim i s tímhle. Byla to chyba. Film neni sice vyloženě špatnej, ale demence ho doprovází v každym sebemenšim momentu. V polovině začnete cosi tušit a rádoby šokující konec vás už nijak nepřekvapí. To všechno je doladěný debilní bezatmosferickou hudbou, která kdyby tam nebyla, tak má film atmosféru možná i větší. Za zmínku stojí snad jen kamera a né zas tak špatná režie. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Potenciál to rozhodně mělo... provedení a scénář je však místy tak hrozně naivní a hloupý až běda. Jak tady už někdo zmínil, skoro to opravdu působí jako rodinný "horor". Vzpomínáte na "Bojíte se tmy"? Na Supermaxu? Tak podobným dojmem to na mě působí,... plus více krve. Sympatické bylo, že se do hodiny a půl podařilo nacpat opravdu hodně... škoda, že většina ale stála za houby. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vadí mu sluneční paprsky a zálusk na něho má nejen sličná spolužačka (mimořádně sympatická, dvacetiletá Blanca Suárez), ale i osudem stižená dívenka, která tu a tam vykuchá nějakou tu ovci nebo náhodného kolemjdoucího. Dusná atmosféra i vybrané lokality dělají ze snímku příjemný zážitek, pokulhává ale scénář a krimi prvky a v závěru je tak ze slibného námětu solidní guláš. Lesní exteriéry už tolik neděsí, jak by se mohlo zdát a ona záhada se ve finále stává spíše komickou, než-li děsivou!! Nijak výjimečných 60%.. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama