Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit. (Pumiiix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

akisha 

všechny recenze uživatele

Víc bych si to vychutnala, kdybych nečekala už od pohledu na plakát nějakou duchařinu/nadpřirozenou záležitost. Smysl oné choroby hlavního hrdiny taky moc nechápu, minimálně jsem čekala, že se promění aspoň v upíra. Ale teď ke kladům. Od začátku skvělá atmosféra, scény z nočního lesa rozhodně umí příjemně postrašit a dokud se zdroj strachu neukáže, je to bájo. Hlavní role jsou obsazené velmi dobře, hlavně hrdina je sympaťák, jeho kamarádi taky, trochu horší to je s některýma dospělýma, ale čert to vem. Nadprůměrný horor ze španělské dílny, který dokáže ve finále i nepříliš zajímavou zápletku podat velmi strašidelně a na úrovni. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Chalani z Pyrenejského poloostrova neprepadajú na plnej čiare, no vyhlasovať oslavné tamtamy si takisto nemôžu dovoliť. Obstojná skrývačka ušitá tou správnou ihlou, ale len v častiach, ktoré naozaj majú čo ponúknuť (prvá polhodina, úryvky z lesov). Ostatok je sklenenou vatou, ktorá skôr poškodzuje než pomáha. Španieli si čím ďalej tým viac budujú sebavedomú značku pod ktorou už divák automaticky očakáva poriadnu porciu strachu a treba poznamenať, že "Eskalofrío" bezpochyby v tomto smere hanbu nerobí, avšak kto už nejaký ten horor z dielne "Castellanov" videl, uzná, že o to povestné, nervy drásajúce inferno sa v tomto prípade neodohráva. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel ne zrovna moc dobrý Španělský horor, čekal jsem atmosférickej film typu Villmark či cokoliv jiného ale dostal jsem jakýsi odvar v podobě toho že "něco je v lese" ale to něco, za 1) utočí jednou za hodinu, a za 2) plno keců okolo, je pravda že prostředí je parádní ale prostě nemůžu dát více jak 3*, spíše zklamání. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý horor, který těží především ze skvělé atmosféry, která je podpořena temným prostředím horské vesnice (samoty). Co mi ovšem vadilo byl příběh tohoto hororu. Poměrně hloupý nápad "zabijáka" z lesa. Než se nevědělo o co jde, tak to bylo v pohodě, ale pak to začalo být hodně divný, když se s tím nedokázali vypořádat. (Nechci spoilerovat, každý kdo viděl, mi dá za pravdu, že takový strach a nemohoucnost si poradit se "zabijákem" byl hodně přehnaný). Závěrečná pointa a rozuzlení se mi taky nelíbilo! Celkově jsem ale docela spokojený, protože některé scény stály opravdu za to. A na hodně pěknou Blancu Suárez se taky dobře dívalo. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vadí mu sluneční paprsky a zálusk na něho má nejen sličná spolužačka (mimořádně sympatická, dvacetiletá Blanca Suárez), ale i osudem stižená dívenka, která tu a tam vykuchá nějakou tu ovci nebo náhodného kolemjdoucího. Dusná atmosféra i vybrané lokality dělají ze snímku příjemný zážitek, pokulhává ale scénář a krimi prvky a v závěru je tak ze slibného námětu solidní guláš. Lesní exteriéry už tolik neděsí, jak by se mohlo zdát a ona záhada se ve finále stává spíše komickou, než-li děsivou!! Nijak výjimečných 60%.. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno