Reklama

Reklama

Scourge

Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
USA / Kanada, 2008, 92 min

Obsahy(1)

V jednom ospalém městečku se v místním kostele něco děje. Ve starobylé kobce se pod základy probouzí zlo. Spalo dlouho, velmi dlouho. A tak se nelze divit, že po stopadesáti letech bude mít pořádný hlad. Kdo tuhle strašidelnou noc přežije, ten na ni rozhodně jen tak nezapomene. Ale - najdou se vůbec takoví? (Davies182)

Recenze (15)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

O kapku horrorovejsi verze serialu Hvezdna brana prevedena do celovecerniho formatu. Obyvatele neznameho americkeho mestecka jsou pod utokem chobotnickoveho monstra, ktere ma hlad a jedinou formou jeji obzivy je obycejna lednicka - clovek slouzi jako nekolikahodinovy hostitel. Po par hodinach si Scourge najde dalsi obet, pricemz ta minula umira za hrozivych podminek. Docela uchazejici podivana s hlavnimi postavami, kterym slo fandit. Neni to nic, co by tu jeste nebylo, ale je z toho poznat, ze to nebylo tocene "jen pro rychly vydelek". Nenudil jsem se u toho. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Pracně z prstu vycucaná céčková horrorová taškařice, kterou nedoporučuju sledovat během oběda, protože se v ní hodně a dlouze krká. Celkem tuctový slasher s jakýmsi znova oživeným vetřelcoidním parazitem z dávných věků a dvojicí statečných amerických teenagerů. Milovníci gore možná ocení urvanou čelist. Se "sci-fi" to opravdu nemá nic společného - "fi" to je sice celý, ale "sci" ani nota. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Corrigia! ... Neuveriteľné, kto má odvahu s niečim takýmto ' sa vytasiť ' ... U tohto filmu doporučujem piť veľa bublinkových nápojov, aby sa vyrovnal ' fenomén grgania' . Príšera, s príznačným menom ( ' pohroma' ) i pre tento film, sa prenáša pupkom svojich obetí a aby to autori mali jednoduhšie, tak " Smrt obsazeného těla nic neznamená, tvor se stáhne dovnitř a tělo používa jako štít. To vylučuje utopení a dokonce i oheň. " Tiež som nepochopil prítomnosť postavy tlstého ' vyžratého' fotografa " z tisku " , ktorý iba umocňuje dojem " päsť na oko" . Vydržal som len kôli očiam hlavnej hrdinky Jess, ktorú stvárnila Robyn Ledoux. Tie 2* sú za pár dobrých efektov a jej oči, v ktorých som sa utápal. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak takovýhle překvapení jsem vskutku nečekal. Film vypráví o parazitovy který si vybýrá oběti, a poznat to můžete tím že krká, a kručí mu břicho. Zní to sice debilně, a ono to i debilní je ale film mě dokázal zaujmout a dokoukal jsem ho bez problémů a pár scén se mi i líbilo, třeba začátek kde prší a jde se zabít jeden chlápek je zajímavá a kamera je v tu chvíli naprosto perfektní a k tomu dopomáhá hudba která byla vybraná s citem. Co mě ještě potěšilo byly efekty toho monstra, ono samotný vypadalo poměrně slušně jeho tvůrce si dal záležet a nejednou mi připoměl parazita z filmu Fakulta. Ale i ty efekty vypadají zdařile. Bohužel jsem ale vyčerpal všechny pozitiva a ted přijde to horší. Třeba konec filmu mi nepřipadal tak moc dobře zvládnutý, a herci byly špatní, sice byly sympatičtí ale špatní. A i přes ty plusy je to prostě další scífko v řadě. Nicméně hodně slušné scífko. ()

solaco 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že ide o nízkorozpočtovú záležitosť, no priznám sa, že efekty som čakal oveľa horšie. Nakoniec to nebolo až tak zlé. Monster movie v takom malom formáte so sympatickými hrdinami. Taký bežný štandard, ktorý ničím neohúri, ale zasa ani príliš neskalme. http://strasidelnyblog.blogspot.com/ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama