Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Final Break lepší než jsme čekali, ale přece jen s nádechem něčeho zbytečného. Závěr nemá v sobě zmatky a neuvěřitelné zvrat(k)y jako konec čtvrté série, ale přecejen cítíme, že už to není ono. Nostalgické vzpomínky dají zapomenout na ty nesmysly, jímž jsme byli v závěrečných epizodách vystaveni. Konec dobrý všechno dobré. Jen si tak říkám, to Scofield taky nemohl napoprvé utéci již během prvního dílu? :-) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! No když u seriálu strávíte několik let a těšíte se na každý nový díl, máte rádi hlavní postavu a v posledním díle celého seriálu se dozvíte, že je postava mrtvá. To jen naštve, ale nezesmutní. O to se postaral až Final Break po kterém mi bylo déle smutno. Proč Michael musel takhle umřít.. Vidíme zase skvělé myšlení hlavního hrdiny a vidíme jeho věrné přátelé, kteří mu pomohou i kdyby měli zemřít. Pokud bych hodnotil celý seriál, tak mě akorát hodně zklamala čtvrtá série. Samostatně Final Break mě dost bavil, hlavně po té emociální stránce. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama