Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást tím, že Stallone tu má hlavní roli. Čistého času je v celém filmu asi 15 minut a z toho půlku ve tmě. Bautista je tu ještě míň, což se mu ani nedivim, protože nemá co hrát, a být tam o chvíli dýl, tak ho přestanu mít rád. On je to totiž přesně ten typ filmu, kde je tolik hlavních postav, že jsou všechny vlastně vedlejší, takže si nikoho nestihnete oblíbit. Bitky v podání Stalloneho i Bautisty jsou dost utahaný, na úrovni choreografie sedmdesátých let, kdy by se takhle nějak podobně s někým fackovali třeba Sovák s Menšíkem. Oba si totiž dávají velký pozor, aby se moc nezadýchali a nechcípli dřív, než štíhlý záporák. A pak se tu ještě mezi sebou řežou nějací číňani, kteří té choreografii bitek trochu zvedají průměrnou rychlost, ale co je to platný, když se to stejně celý hrozně vleče. Škoda, že mi to neuteklo... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšie parazitovanie na perfektnej jednotke. Čo už. Keďže to bolo točené zároveň s dvojkou, bolo to nevyhnuteľné. Žiadna sláva samozrejme nenastala ani teraz, ale napriek tomu došlo k znateľnému zlepšeniu, nakoľko to, čo som vytýkal dvojke a teda oyeb so Stallonom, tu sa už nekonal a tu bol skutočnou hlavnou postavou. Zároveň popracovali na fightoch a hlavne killoch, takže sa na to dalo aj lepšie pozerať. Čerešničkou na torte bola prítomnosť jednak Daniela Bernhardta a jednak bombardéra Maxa Zhanga. Škoda len, že ich potenciál nebol využitý naplno. Už sa to ani zďaleka nedržalo premisy ako v prvej a druhej časti, ale vsadilo to všetko na akciu a na hajzlíka v hlavnej zápornej úlohe, ktorý bol blbeček a tak aj nakoniec dopadol a Stallone s ním vytrel podlahu. Dvojka bola za slabšie tri hviezdy, trojka za silnejšie tri hviezdy. Jednotka však samozrejme absolútne neprekonateľná. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když byly v módě “direct to dvd” sequely (tehdy v hojné míře prequely bez původních představitelů)? No, tak Escape plan je přesně toto. Dvojka ještě tak nějak ukazovala semtam něco zajímavého a tolik nenudila, ovšem trojka se jen točí na místě a je absolutně o ničem. Sly jako kdyby na dobu natáčení ztratil svoje charisma a Bautista přijal roli jenom proto, aby si mohl na place pokecat se Stallonem a zbytek mu byl úplně jedno (díky bohu za alespoň jednu výbornou scénu, kdy zástup panáků pokropí brokovnicí). Sbohem a nikdy naviděnou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama