Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Ultra moderné steny tento raz vystriedali ošarpané estónske omietky a s nimi sa dostavilo to, čo som očakával už od prvého úteku. Špina a pach krvi, to Devil Station ponúka najmä v poslednej tretine, kedy sa bude prelievať najvzácnejšia tekutina aj tam, kde by ste to nečakali. Do toho fyzické, miestami až kruté strety, lepšia hudba a strih, ktorý dovolí sa v bitkách aj orientovať. Námet popritom nijak objavný, vlastne si berie príklad zo Smrtonosnej pasce, kde sa v treťom dieli rodinní príslušníci mstia za nebožtíkov z toho prvého. V tomto ohľade je prekvapivý iba fakt, že dvojka nepôsobila vôbec uzatvorene a Stallone tam tesne pred titulkami stihol poslať na diaľku pár štipľavých slov akémusi starému páprdovi. Ale beriem, hlavne, že sa vrátila stará garda, teda už tradične bez Arnieho, jeho miesto opäť zaplnil Bautista. Ten tam cedí jeden odfrk za druhým, tvári sa drsne a smaží padúchov pulzovým delom. Je pravda, že by som si štvrtú sériu v Slyovej filmografii vedel predstaviť s Cobrettim alebo Tangom, ale človek si nevyberá. Tak buďme radi aj za túto malú trilógiu, ktorá síce začala ambicióznejšie, ale nakoniec neskončila vôbec tak zle, ako sa po nemastnej dvojke dalo očakávať. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase. Segalovský námět o únosu jak vyšitý. Tentokrát byla unesena dcera nějakého hongkongského technologického magnáta a o pomoc není požádán nikdo jiný, než bezpečnostní expert Ray Breslin. Takže dle segalovského hesla: Unesli jste holku, tak tady máte přes držku! se šine veškeré dění kupředu. Tímto faktem se tedy děj odklání od původní myšlenky námětu prvního snímku. Pro zajímavost, ve stejném roce, jako tento, byl uveden také Stallonův ´Rambo: Poslední krev´ (2019), kde je dějový námět totožný. Ano, i Rambo řeší únos a tak všem patřičně ukáže zač je toho loket. Dívat se na oba filmy ve stejný den, divák se v tom lehce ztratí. V kterém filmu ten Rambo vlastně je? Třetí filmový díl je stejně jako předešlý určen hlavně pro asijské diváky a protože byly oba filmy natočeny souběžně, jsou si atmosférou totožní. Jen tu už není futuristický hi-tech design. Dialogové scény po divácké stránce moc radosti nepřinesou, ale zato akční nadchnou všechny fanoušky asijských akční filmů především staré školy. sem tam se z něčeho vystřelí, ale spíše převládají drsné souboje v bojovém umění. Sylvester Stallone opět akci přenechal mladším, takže se tu vyskytuje jen v rámci námětu. Na konci se samozřejmě přihlásí o slovo, ale už jen v rámci pomsty. A jsme zase u toho Ramba. V tomto skutečně není mezi oběma filmy žádný rozdíl. Škoda, že tu neměl žádnou akci Russell Wong. Nebo snad už na akční role zanevřel? Snímek je samozřejmě nízkorozpočtový, což je hodně znát. nejen po výpravné stránce, ale i té scenáristické. o plynulém vývoji děje si může každý divák nechat jen zdát. To však nezabránilo, aby byl patřičně drsný a překvapivě i temný. Zkrátka přesně tak, jak to mají v asijských zemích rádi. O kapku je lepší než předešlý, ale značně si pohoršil právě odlukou od původního tématu. Filmových únosů tu už skutečně bylo více než dost, čímž nechávám pozdravovat především Stevena Seagala. Ale jinak se to opět veze na stejné úrovni, což znamená, že je to opět natočeno v hongkongském stylu, a tak, kdo nemá takové snímky v oblibě či jim vůbec nerozumí, nechť se tomu rovnou vyhne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno