Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti otrasnej dvojke to ma 2 klady. Zápletka sa snaží nadviazať na udalosti z jednotky a Sly tu má dosť priestoru na to, aby sa dalo povedať, že je hlavný hrdina. Ale väčšinu stopáže aj tak len niekde sedí alebo stojí a kecá dve na tri. Záporák postráda jak charizmu tak aj nejaký poriadny plán. Zápletka je totálne nezáživná. Väčšinu filmu sa len neznesiteľne kecá v hnusne nasvietených lokáciach. Použitý filter je mix hovnovo hnedej a pošťato žltej farby. Už ani ten polorozpadnutý Shawshank nemá žiadnu atmosféru. No a nejakých akčných scén sa okrem krátkeho úvodu dočkáme až vo finále. Okrem Bautistu strieľajúceho z nejakého paprskometu väčšinou len bitky, ktoré ale ničí rozheganá kamera a bleskový strih. Kontaktov medzi aktérmi vidno minimum a choreografia tiež za veľa nestojí. Napriek tomu práve za bitky Bautista vs. o niečo menšia korba a Max Zhang vs. Daniel Bernhardt dávam aspoň 2 body, keďže sú tým najlepším na tomto otrasnom videoshite, ktorý je kvalitou na úrovni videopeciek ako sú Seagalov Maximum Conviction alebo Lundgrenov Larceny. Že ste o tých filmoch nepočuli? Dobre pre vás. Tomuto shitu sa vďaka účasti Slya a napojeniu na solídnu jednotku veľa ludí nanešťastie nevyhne. 2/10. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama