Reklama

Reklama

S.S.D. - Spojení nenavázáno

  • Rusko S.S.D. (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V televizi se rozjíždí show s názvem „Pionýrský tábor“. Na základě castingů je vybráno deset účastníků, pět holek a pět kluků. Všichni společně s mladou televizní moderátorkou odjíždí do zapadlého pionýrského tábora ze sovětské éry. Podle pravidel reality show opustí každý týden jeden z účastníků tábor a vrátí se domů, vítěz soutěže, který zůstane v táboře jako poslední, dostane milion rublů. Pravidla hry se však zničehonic mění, když se spojení s televizními štáby ztratí a jeden z účastníků show je brutálně zavražděn. Když ostatní najdou vzkaz s tajemným podpisem S.S.D., pochopí, že výhrou pro vítěze nebude milion rublů, ale jeho vlastní život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak nějaká snaha na tom je znát a začátek se mi docela líbil, ale jinak je to nedotažené, má to věčně rozklepanou kameru, postavy tu jsou spíš nevýrazné a jejich osudy mi byly docela ukradené a hlavně mi to od určité chvíle připadalo strašně nudné. I přes námět, který já rád, takže by se mi měl automaticky aspoň trochu líbit, ale tady to prostě moc nefungovalo. Vyložená katastrofa to naštěstí není, ale čekal jsem o dost víc, i v tomhle žánru. 2* ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ruský horor na způsob Saw. Reality show, která se odehrává v bývalém pionýrském táboře, začína poklidně. Přijíždí sem skupinka deseti mlaďochů, kteří se mají show zúčastnit. Ovšem poté, co je jeden zabit, začnou se dít zvláštní věci a vynořovat tajemství, které je ukryté už od roku 1984. Klasická vyvražďovačka, která mě ale zaujala zejména strachem hlavních hrdinů. Nebylo to jako v amerických hororech, kde jsou sice všichni překvapeni, když se něco stane, ale nedávají vůbec znát, že se bojí. To tady nehrozí, tady jsou opravdu všichni podělaní strachy. Konec je taky zajímavý. Takže takový mírně nadprůměrný horor. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nápad už tak otrepaný, no tu sa ho tvorcom podarilo dostatočne využiť aspoň na to aby pobavil diváka. A ja som sa pobavil požehnane dosť - scenárista si vždy niečo vycucal z prstu a tak sa film stal až nechcene vtipným. Na diváka čaká množstvo vydarených (a hlavne zábavných) vrážd, úplne prehnaných až absurdných "zvratov" (tehotné dievča, vrah súťažiaci,..) a tak nehrozí nuda. Pobavia tiež herci aj ich postavy (z ktorých sympatická nie je ani jedna) a keď už sa tých 105 minút nebudete báť, tak aspoň zabávať. No nie? :) edit (7.1.2019): Znižujem hodnotenie z troch na dva. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Proč se zase musí všechny oběti chovat jako mandelinky bramborové ? Lezu tam , lezu sem, ohryzávám lupení a čekám, až mě zašlápnou. Abych nekřivdil mandelinkám, ty aspoň nevedou sysloidní dialogy... Že by záměrně? S cílem znechutit mi hrdiny, abych se o to víc těšil na to, až je rozkuchají. Ale já bych radši kuchal scénáristu a rejžu, nejlépe jedním vrzem jedním dranžírákem... Už třeba hned na začátku za to odfláknutý zatemnění autobusu. Mohl by mi, bohajeho, někdo vysvětlit na co tam ty blbý záclonky vůbec byly, když si je každej vůl mohl odhrnout... ? Přitom je to škoda, ten "pionýrský tábor" měl docela COOL atmosféru. A koně (i jejich hlavy) ty já rád :-) Ale budiž - na jedno použití (a na jedno nasrání) se ten film dá. Otáčím DVD a čtu z obalu: Co nabízíme ? 30% marže, stojany zdarma, komfort výprodeje, bezplatnou výměnu méně prodejných titulů. To beru... :-) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná vyvražďovačka, na které mne kromě národního svérázu země původu a několika dějových zvratů nejvíc zaujalo spojení současné reality show a strašidelných historek vyprávěných na pionýrském táboře (nevím jak vy, ale já si tyhle příběhy na táboře vždycky užíval a dodnes si pamatuji pár dost podobných těm z filmu). Možná se mohlo víc tlačit na pilu co se týče brutality, ale nejvíc zamrzí trestuhodně nevyužitý potenciál Anfisy Čechové a jejích nepřehlédnutelných předností. Ani tento snímek tak nepřispěl k řešení otázky http://www.youtube.com/watch?v=iKzI-yPYJuA&feature=related , s kterou si už nějaký čas marně lámu hlavu :-) . PS: Proč zas ten neslaný nemastný český název? Originální titul je nejen dokonale výstižný, ale navíc i dobře zní. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • Film se po světě promítal pod dvěma názvy. První byl - С.С.Д Смерть Советским Детям (Smrt sovětským dětem), a druhý - С.С.Д.Самый Страшный День (Nejstrašidelnější den). (Dlee)
  • V jedné scéně se zmiňuje jméno - Valeriy Todorovsky. Todorovsky je ve skutečnosti jedním z producentů filmu. (Dlee)

Reklama

Reklama