Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 2

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

Teabag 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nabyl dojmu, že si Skjult snad ani nepustím. Nakonec jsem to udělal a skutečně... dodívával jsem se na to na pětkrát, což se mi moc často nestává. Námět filmu ale musím pochválit. Scénář z něho ale bohužel dokázal dostat sotva polovinu potenciálu. Režie to srazila ještě níž. Kristoffer Joner to zvládl zahrát dobře. Ostatní herci už tak dobří rozhodně nebyli. Nakonec 5/10. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 4 (Dread, The Final, The Graves, Kill Theory, Lake Mungo, The Reeds, Hidden, ZMD: Zombies of Mass Destruction) Už úvodná scéna nešťastia dá tušiť že Skjult bude a je nepodarok, nezáživný so zbytočnými postavami nelogicky sa objavujúcimi na scéne len pre vytvorenie shock momentu. Zbytočne. Hovno v peknom obale. Prečo si Øie nevzal radšej príklad z krajanov a nenatočil Villmark II? Fritt Vilt III už klope na dvere. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se a lekal. Nevim jak většina hodnotících, ale přesně tohle od hororu chci a očekávám. Pak je mi jedno, že zápletka a vůbec děj jako celek za mnoho nestojí, protože to je v téhle atmosférické záležitosti až podružnou záležitostí. Oie (neumim přeškrtnutý o :D) vsadil podruhé na podobnou kartu a zase mu to vyšlo. 80% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně netradičně a napínavě tvářící se horor, s velmi pěknou produkcí, účinnýma lekačkama a takovou tou severskou atmosférou, aby po chvíli sklouznul do klasického předvídatelného patosu, který vás vyloženě bude iritovat. Je velká škoda, že se v tomhle (a mnoha dalších) případě nepovedlo vdechnout filmu nějakou nezávislost a chtě-nechtě se opírá o nosné prvky převážně z US produkce... ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Norská ultimátní lekačka. Seveřani horory umí, Skjult je postaven na klasické bázi "Honí mě vrah po lese". A ten les je luxusní. Norské exteriéry jsou dechberoucí, volba děsivého domu uspokojivá stejně jako volba hlavního hrdiny, který si prochází, řekněme, ošklivou noční můrou. A pozor je to jeden z těch filmů, kde očekáváte lekanec, jste na něj připraveni a stejně dostanete ťafku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama