Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

castor 

všechny recenze uživatele

Už námět stojí za starou belu, respektive ho s nadšením přijmou snad jen omezení násilníci a nekrofilové. Rozhodně to nehodlám označovat za nějakou současnou kritiku společnosti, tohle je prostě jen povečírkový nápad rádoby scénáristy, jehož „znepokojující“ látku si vzali pod svá ochranná křídla dva bezvýznamní režiséři. Nahá holka připoutaná ke stolu, roubík v puse, v ní neposedné zuby a dost nasraný výraz. A jaksi nesmrtelný kořínek. To je však pro bandu dospívajících hošanů jen druhotná informace, hlavně, že se ženština moc nehýbe a stačí jí roztáhnout nohy. Podivný slepenec několika žánrů nám z toho vykukuje, ještě do průměrnějších vod ho však utápějí mizerní herci a dialogy, které vypouštějí z úst. Docela hloupé a docela hodně bez účinku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu je povedená jen hudba a závěrečná půl hodina - akorát člověk musí akceptovat, že to absolutně nedává smysl a postavy se chovají o dost hloupěji než (jak tady trefně uvedl uživatel lamps) Homer Simpson... takže povedená je v ní jen atmosféra, nic jiného. A ještě ten námět je originální, když už nic jiného. Celé je to o dvou strašně nesympatických pitomcích, co vlezou do opuštěného skladu, udělají tam bordel a najdou zombie holku. A samozřejmě je nenapadne nic jiného, než si to s ní rozdat. Pak k těm dvěma přibude ještě jeden chuj, pitomější než ti dva dohromady a sranda může začít... Dál děj popisovat nebudu, ale celou první hodinu je to strašná nuda skoro o ničem, jen je to samoúčelná úchylárna bez jakékoli větší psychologie (jen naivní, jak z průměrného teen slasheru - a to navíc jen u jedné postavy...), pak tam přijde jedna překvapující scéna, která ale v následujícím průběhu filmu vůbec nedává smysl a pak až do konce filmu to je celkem odhadnutelné a bez nějakého pořádného zvratu. Kdyby se tam aspoň ty postavy nechovaly tak tupě, kdyby to aspoň trochu dáválo smysl, asi bych to tolik nekritizoval, ale takhle je to prostě špatné. Ale čistě jako hororová komedie by to fungovalo skvěle, ostatně, u některých scén jsem se smál už takhle (třeba u díry v břiše... já vím, je to morbidní a hnusný, ale to by fakt napadlo jenom totálního idiota :D). Slabé 2* ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někdo rozhodl ty zombie pojmout trochu netradičně, až nápaditě (originalita je možná silné slovo). Spíše takové až psychologické drama než ryzí horror, na němž se mi líbilo, že je prostor věnován hlavně jednotlivým postavám (byť se nevyhnou až kýčovitému stereotypu – ku prospěchu však je, že jsou v rámci možností zahrány relativně dobře) než tomu samotnému horrorovému prvku, který tu prostě je, ale není nijak vysvětlen a nijak se v něm film nenimrá. Pár kluků prostě najde mrtvou dívku, která se však hýbe – a co teď? O tom je právě ten film. Možná je zbytečně moc dlouhý. Možná jsou scény ze sanatoria zbytečně moc tmavé. Vzpomněl jsem si při něm na román Joyce Carol Oates jménem Zombie. V něčem trošku podobné. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, ve kterém se dozvíte, že správná roštěnka prostě musí být pořádně odleželá, abychom si jí mohli řádně vychutnat. Výborný pětikoulový nápad je zabitý nanicovatým dějem a především odpornými neherci, kteří se snažili hrát drsně, ale bylo to umělé jak vánoční radost z ponožek. Každopádně za ten nápad a hezký (i když nepřekvapivý) konec to na tři ohnilé hvězdy dosáhne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama