Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Amatérský film. Hororový, krátkometrážní film, ve kterém hraje hlavní roli počítač, který klade svému uživateli čím dál tím více znepokojivější otázky a muž se bojí, že v domě není sám. Vše končí lekačkou, které jsem se upřímně řečeno lekl. Ke shlédnutí zde. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se ještě neleknul !!! Už od začátku jsem si zapnul repráky hodně nahlas, abych slyšel to tdů, tdů (kdo viděl, pochopí co myslím), potom přišlo to pištění, tak jsem je zeslabit a potom zase pomalu zesiloval, abych slyšel tu melodii. A zesiloval a pak to přišlo, když jsem to nečekal. Jdu si vyměnit trenky. ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Mrazilo mě téměř celou dobu a zhoršovalo se to, ale nakonec jsem si ulevil, místo abych se pořádně lekl. Dobrý čtyřminutový šponovač nervů. Zvláštní, že to funguje i bez zvuků a hudby. Mě pitomcovi totiž nešly sluchátka (kontakt), myslel jsem si, že je to záměr. Se zvukem to musí být ještě lepší. Jednohubka a viděl jsem něco ještě lepšího, byla to snad reklama, spočívalo to v záběrech na auto projíždějící krajinou a nic jsem netušil, pak to přišlo. Baf a malý infarkt. Bože to jsou pičovinky :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý počin, na scéně takříkajíc amatérské, nikterak však zanedbatelný svým obsahem. Abych řekl pravdu, od začátku jsem byl zvědavý jak to dopadne, a i když jsem tušil jak, přesto jsem se na konci neopanoval a mým tělem projel ledový chlad strachu. Na čtyřminutovém snímku není co prozrazovat, to zkrátka musíte vidět. Výtečný kraťas. 80% ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Přišla jsem na nový způsob, jak se na noční směně u počítače udržet vzhůru. Sice souhlasím, mohlo "to" být strašidelnější, ale mám dojem, že o to ani nešlo. Šlo o leknutí, jaké je někdy schopné způsobit třeba koště v šeru, nebo stín věšáku na oblečení - a v kombinaci se správným naladěním, mu to přivodilo smrt. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama