Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to zaujímavo a ako ináč aj krvavo.Potom sa ukázala 5.členná skupina s totálne divnými a tým hlavne chcem povedať primitívnym chovanim a skutočne nesympatickou osobou,ktorá zazerala ako doga.Totálne divné spracovanie a niektorým veciam som totálne nechápal.Asi mi niečo uniklo,srať na to.Osoby v tom filme ma srali,otravovali a neskutočne liezli na nervy.Ale tá kompozícia hmly v lese,spravila presne to,čo mala.A to temne navodila atmosféru. A tie neprijemné zvuky mali tiež niečo do seba a dotvárali tomuto filmu strašidelnosť.Les,noc a niečo temné v ňom to znie hrozostrašne a aj je to divne čo poviem,ale film pracuje zo solidnou atmosferou a tie masky deciek boli veľmi dobre zvládnuté a pri pohlade na ne ma zamrazilo.Ale to dotváral hlavne ten les.Kto čaká logiku a zaujímavý príbeh,tak nech tento film ani nepozerá,ale komu stači strašideľné lesné dobrodružstvo s malými detskými Satanmi,nejakým tým gore a šialenou babizňou a hádam sa objavi aj nejaké ženské okaté monštrum a povedali ste na všetko:áno, stačí mi to,ste na správnej adrese. Keď upustím všetky nelogické situácie a debilne chovajúce postavy,ale nechám sa unášať temnou stránkou lesa a tými zabíjackymi potvorami,možem smelo prehlásiť páčilo sa mi to. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplný film. Když jsem si přečetl komentáře, tak se většina shoduje na amatérismu. Ano ten je ve filmu dost vidět, co se týká masek, ale jinak, když jsem to skousnul a šel se na tento film dívat jako na sračku, tak mě překvapil. Co se týká příběhu, tak ten je pořád stejný a ničím novým nepřekvapí, co ale stojí za zmínku je povedená atmosféra, gore a rozhodně se není jak nudit. Poslední dobu jsem viděl mnohem horších filmů, jak tohle. Film si své fan určitě najde a mě si svým způsobem získal. 55% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horror mě docela zklamal, čekal jsem víc. Sice atmosféra, neustálé temno, les, tajemno a zvuky jsou výtečné. Ale i když mi nevadí zas tak moc vykrádačky, tak vykrádačka těch největších vykrádaček, to už je i na mne moc ... Rodinka pobíhá po lese a je naháněna zrůdnými mladými lidmi, dětmi i dospělými a to vše proto, aby "byl zachován rod" a rodina mohla mít další a další potomky a po těch snad 30ti (je jich fakt plný les ...) se dočkala nějakého toho neznetvořeného ... No v kolika filmech jsme tohle téma už viděli? Za vše mluví perfektní francouzský Frontier(s) (2007), ale zejména pak ne příliš výrazný exploitation Timber Falls (2007), který byl sám vykrádačkou mnoha buranských horrorů až do morku kostí a kterému se film svojí podstatou a atmosférou podobá nejvíce. Takže fakt už mě to trochu nudilo a počáteční dobrá atmosféra upadla po zjištění, o co ve filmu vlastně jde (což bylo docela brzy)... Jinak gore efekty výborné, takový hodně násilný a brutální slasher. Ale nic výrazného, takový průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obsah začíná průměrná Americká rodina.. Tak já říkám: Průměrný americký Horor! Dle chvály ostatních.. jsem čekal skvělej slasher... Bohužél přišlo zklamání.. Ten film prostě neměl štávu.. Hrozné dialogy, příšerné chování postav.. Žádnej Děj!.. Jediné, co stojí za pochvalu je gore, Které se Překvapivě povedlo.. Ale opět ten způsob provedení dosti zvláštní. A mě to spíš otravovalo než bavilo ! Takže slabší 3 * ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tééda, nepamatuju, kdy se mi něco podobného stalo naposled. Čekal jsem nějakou levnou amatérskou blbost a dostal jsem nejlepší horor za (minimálně) poslední dva měsíce. Jak pročítám komentáře na IMDb, tak vidím, že jeden uživatel to tam moc pěkně shrnul slovy "gory, funny and scary". S tím mohu jen souhlasit. Krví se nešetří a gore ja velice povedené (vzhledem k evidentně nízkému rozpočtu), zábavný element je do filmu v první třetině vnesen pomocí sympatických hlavních charakterů (rozhádaná rodinka podobně jako v Dead End), strach a creepy atmosféra jsou od určitého momentu přítomny stále. Můj momentální úsudek je pořád ovlivněn tím šokem, jak se z nenápadného snímku stala takováhle hororová paráda, takže pokušení dát plné hodnocení jsem prozatím radši rozumově zamítl, ale na 4* to má naprosto s přehledem. Doporučuju! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama