Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že to bylo přeci jen lepší, než konkurenční kopírka u sousední komerční televize. Eda mi přišel i méně afektovaný, než ten poděs Rychlý z kterého jsem dostával pravidelní dávku vnitřního krvácení, jen když se pokusil o nějaký svůj rodinný nevtipný fóreček. Další kladné body rozdávám za lepší cit ve střihu a výběru klipů, ať už veřejných nebo soutěžních, které mě i sem tam rozesmály a styl hlasování o domací nejlepší video. Jak někdo už poznamenal, byla to pouze náhrážka za dnešní publikujicí video servery na internetu v čele s YouTube a tohle byla zkrátka jediná možnost, jak ukázat trochu té škodolibé skutečné srandy. Dvě hvězdy ať nežeru. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěděl, že ten pořad trval tak dlouho. V mém dětství to u nás běželo v televizi na veřejnoprávní stanici hodně často a ze začátku mě to i bavilo, i když úroveň těch videí s nahraným smíchem asi nebyla příliš vysoká, jak jsem později zjistil. Ovšem melodii úvodních/závěrečných titulků a tu sochu si pamatuji stále docela živě. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Možná kdysi v pravěku, když ještě tento pořad sledovali neandrtálci, to někdo ocenil, jinak jsou tyhle typy pořadů všechny na jedno brdo (čti na hovno). Pokud si totiž soutěžící dokázal poradit s dvoumetrovou plyšovou kostkou, mohl si vyházet i třímetrovou kameru..neber to...................... moje hodnocení = 2 z 10. ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Presne ako napísal H34D: "Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého" ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama