Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad nemůže být pro normální lidi. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale smát se scénkám, ve kterých jde v podstatě o život, mě přijde nevkusné. U některých jsem přemýšlel, jestli to vůbec přežili. Sice jen kritizuji, ale nesmím pochválit pana moderátora. Dokáže zapůsobit, diváky si naklonit na svoji stranu a je lehce zapamatovatelný. Myslím, že je velmi oblíben u starších dam:-) ()

Ioannes odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro dementy, kteří se válejí smíchy pod stolem po zhlédnutí supermegagigaultrahypervtipných klipů, v nichž a)někdo spadne b) na někoho něco spadne c)někdo spadne a na někoho něco spadne. Klipy byly obvykle upraveny zvukově: Byl k nim přidán "akční" zvuk či umělý smích. Škoda, že nebyly upraveny i obrazově, například přidáním černých obrazů, které by zcela zabíraly všechny snímky filmu. V každém díle byla soutěž: Diváci měli za úkol ze tří soutěžních klipů vybrat ten nejtrapnější. Pak vítěz (autor nejtrapnějšího klipu) házel velkou molitanovou kostkou na zem a podle čísla, které hodil, vyhrál kameru. Na výběr bylo 6 kamer podle čísel 1 až 6. Škoda, že tehdy nezkrátili tu celou proceduru vybírání ceny vítězem. Vítěz tehdy mohl házet na zem svou kamerou. Místo čísel na kostce by se hodnotil počet kusů, na který se jeho kamera rozpadla. Celkové hodnocení kvality pořadu činí nula hvězdiček, tj. odpad. Jednu hvězdičku navíc bych býval dal, pokud by tvůrci tohoto pořadu v jeho názvu byli vyměnili druhé té za em. /Edit: Odpad umocněn na druhou. Může za to zjištění, že tento pořad stále běží. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

S Žilkovou jsem neviděl žádný díl a ani po tom neprahnu (takže nevím jak to "vylepšila"). Pamatuji si ale ty první díly (nebylo jich zrovna málo), kdy se na to koukalo jako vyplnění času mezi normálnějšími pořady. Nepřišlo mi to nijak extra vtipné a působilo to na mě takovým utahaným dojmem. Z těch 453 dílů jsem jich viděl možná tak 75 a i to mi stačilo. Nemyslím si, že bych o něco přišel. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama