Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

larelay 

všechny recenze uživatele

skutocne necakane dobre. mnohi samozrejme namietaju, aki by boli oni hrdinovia, bla bla bla, ako by sa zachranili uz za 5 minut, ale je to film a vyvrazdovacky nie su predsa o tom, ci niekto zomrie, ale o tom kto, kedy a akou zabavnou smrtou :D:D Rebecca bola neuveritelna. keby na mna prehovorila z monitoru, ze chod si sadnut do kuta, asi by som sla. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Režisér je patlal, to už ale všichni víme. Gore bylo celkem slušný, ale tak vražedně nudný horor, jsem v životě neviděl. Navíc s totálně debilním koncem. A s tím šíleným tlakem na oběti jak Flipnic píše na mne nijak nepůsobil. To si raději pustím geniální Funny Games, kde ani krev nepotřebují a budu to prožívat i já. Tohle už nikdy. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Neplodná a navíc šílená. No to je kombinace doslova vražedná. Avšak přesně taková matka se v tomto filmu vyskytuje a když už děti nemůže rodit tak je alespoň aktivně krade z porodnic a vychovává z nich další psychouše. No a tyto její "dětičky" zpackaj loupež a jdou se k mamince schovat. Problém je, že ztratili mobil a nemohli tak mamince zavolat že přijedou (asi neexistují telefonní budky) díky tomu dorazí do baráku který už jim neříká PANE a novejm majitelům kteří zrovna kalej s přáteli tak trochu zkazej den. Nelogického chování je ve filmu hromada. Všechny postavy jsou totálně dementní s vyjímkou doktora. Ale film nenudí, záporáky jsem nenáviděl (obzvlášť toho uječeného blba s IQ tykve co pořád mává bouchačkou) a dočkal se i nějakého toho mordu i když nic extra to nebylo jelikož se k mé nelibosti hlavně střílí. Napětí to ale má hodně slušné a závěr byl také povedený takže za mě doporučuji. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

V prvni rade: nejde o horor. Jako thriller Mother´s day docela funguje. Co mi vadilo ale nejvic, bylo nelogicky chovani hrdinu. Proc to nevyresili hned na zacatku? Co ta rvacka ve sklepe? Dyt to byla sance jak hrom... No proste tohle mi vadilo, takze jsem si nedokazala vychutnat velke (radoby horove) finale. Slabsi prumer, podruhe bych na to nekoukala. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento rok je asi najkvalitnejší na dobré horory, len dúfam, že nepredbieham. Nevidel som pôvodnú verziu, ale podľa toho čo som čítal, s týmto filmom najskôr veľmi nesúvisí. Spočiatku mi to ani nepripadalo ako horor, skôr ako klasický rukojemnícky thriller. Skupinka hľadaných gangstrov si to namieri do domčeka plného mladých, ale tá ozajstná párty sa začne, až keď privolajú svoju psycho mamču. Tá mi v podaní Rebeccy celkom sadla, aj keď najväčší priestor dostala až ku koncu. Prelínajú sa tu rôzne žánre, z rukojemníckeho thrilleru sa nám to zmení na psycho (pobavila scénka, keď sa mamička rozhodla, že svojmu synáčikovi pomôže prísť o panictvo), a napokon sa nám to prehupne na pekne krvavé jatky. Najväčšou výhodou je veľký počet postáv, z čoho nám logicky vyplýva hojný počet mŕtvol. Dokonca nechýba nejaké to mučeníčko. Film trvá 112 minút, takže stopáž je dosť prehnaná, ale normálne by som to nemal problém pozerať ďalšiu hodinu. Čo sa týka záveru, nebudem spoilerovať, ale predpokladám, že tam asi zopár ľudí spokojných nebude. Tak či onak, po tohtoročných prekvapeniach (Primal, Insidious, I Spit on Your Grave) nám pribudol do zbierky ďalší klenot. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Keď Ike (Patrick John Flueger) vezme Beth (Jaime King) k bankomatu, je vidieť meno Wichita Bank. Film bol inšpirovaný skutočným zločinom, ktorý sa stal vo Wichite v Kansase: Dvaja bratia sa vlámali do domu, len aby ich prekvapil majiteľ, jeho priateľka a ich priatelia. Bratia obete olúpili, znásilňovali ich a mučili a potom všetkých okrem jedného zavraždili. (Arsenal83)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama