Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec!!!!! Na Amíky fakt super!!! Film nehraje na gore, krev a znásilňovačky. Ale na šílenej psychickej tlak na oběti, který nemají skoro celou stopáž filmu žádnou šanci, psychickou manipulaci, naprostou nepředvídatelnost a šílený násilí, kdy se tam po baráku řežou všichni hlava nehlava vším, co je po ruce. Obě strany padají jak mouchy po dešti, člověk vůbec netuší, kdo přežije a kdo ne. Parááda!! Excelentní explo-thriller!! Perfektní herecký výkony, úžasný hudební doprovod!! S původní "Troma-verzí" (1980) to moc společného samozřejmě nemá.... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět velmi dobrý - odpočinkové psychothrillerové béčko jedna báseň. Ale scénář už podstatně horší - pokud má thriller fungovat jako thriller, nesmí se všechny jeho postavy chovat tak extrémně pitomě. Pak už to totiž není thriller, ale pitomost. A nechtějte po mě, abych všechny nelogičnosti a pitomosti v jednání postav jmenoval, bylo jich zatraceně hodně. A okamžik, kdy maminka svléká a připravuje těžce zraněnému synáčkovi ke znásilnění jeho první děvče, byl nejen pitomý, ale i tak nějak... nezdravý, incestně nechutný. A propos maminka - pěstěná a udržovaná buržoazní panička Rebecca De Mornay se na roli psychopatky a sociopatky z "bílé chátry" příliš nehodila, i když svou roli zahrála celkem dobře. Ale jisté relaxační kvality filmu přiznávám, jedná se o vcelku dobrý večerníček na dvě na tři zkouknutí. S trochu propracovanějším (pozměněným) scénářem a s kvalitnější prací kamery však mohl být výsledek o třídu lepší. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

skutocne necakane dobre. mnohi samozrejme namietaju, aki by boli oni hrdinovia, bla bla bla, ako by sa zachranili uz za 5 minut, ale je to film a vyvrazdovacky nie su predsa o tom, ci niekto zomrie, ale o tom kto, kedy a akou zabavnou smrtou :D:D Rebecca bola neuveritelna. keby na mna prehovorila z monitoru, ze chod si sadnut do kuta, asi by som sla. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že už jsem si dlouho neudělal čas na nějaký krásný film. Nebudu to dělat napínavé. Zvolil jsem si tento snímeček. Docela jsem se nasmál. Trošku mi film svým průběhem připomínal Srandovní hry a Srandovní hry USA. Vážně jenom trošku. Ve Srandovních hrách si totiž nikdo nepůjčoval čerstvě vyrozené děti domů na převýchovu. Terorizátoři jsou vcelku nesympatická banda idiotů a oběti jsou ještě o kapku idiotštější. Docela bych v hororu snesl 1,2,3 i 5 nesmyslných zvratů, ale zde byl počet takových zvratů hodně vysoko nad číslem 5. Celkově mě děj nijak neokouzlil. Zasmát se občas dá, neboť jedno z dětí čas od času někoho nechtěně zabije. Hlavní hrdinka je ošklivá obludka a ostatní herectvo je na tom zhruba stejně mizerně. Ty 2* z toho však rozhodně vykouzlím, protože už dlouho jsem nic neviděl a chybí mi tedy možnost bezprostředního srovnávání. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavné (stopáž není zrovna krátká, naštěstí se ale pořád něco děje) a v některých scénách i příjemně intenzivní a napínavé, ale současně bohužel velmi prvoplánové a samoúčelně násilné. Bousman se ani nesnaží zakrýt svou spřízněnost se sérií Saw, ba spíše právě naopak - a snímku to strašně škodí. Ve scéně "máte 30 sekund, jestli jedna z vás zabije tu druhou, nechám ji naživu" už jsem se ze zoufalství snažil sám sebe přesvědčit, že na nás Darren lišácky sofistikovaně pomrkává, ale asi ne - mnohem spíš si pořád myslí, že je to "cool". Výrazným mínusem je zcela určitě chování postav (hlavní hrdinka mohla všechny dostat z problémů ještě dřív, než se do nich vůbec pořádně dostali), plusem například charismatická matka Rebecca De Mornay. Finále šlape fajn a celkově z toho mám spíš pozitivní pocit příjemné hororové jednohubky, srovnatelné třeba s nedávným remakem I Spit on Your Grave. S hodnocením váhám mezi čtyřmi a třemi hvězdami. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Film sa natáčal vo Winnipegu (Manitoba, Kanada) len 27 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama