Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov hororov určite veľmi dobrá podívaná, veľa kriku, násilia, krvi, hnusu a nenávisti. Skoro niečo ako tlačovka Oľano. Napriek dlhšej stopáži to má veľmi dobré tempo a dokonca je to inšpirované určitými skutočnými udalosťami, čo vždy diváka vtiahne viac. Miestami veľmi naštve a film, čo vzbudzuje emócie má nepochybne svoju kvalitu. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohromné překvapení. Asi nejlepší film, který jsem letos viděl a s tím jsem při stahování rozhodně nepočítal. Tento film zaujme hlavní tím, že je ->> zábavný <<- a absolutně všechny scény v něm mají koule, mají šťávu a mají smysl. Žádná nudná nastavovaná vata, žádné ředění chlastu vodou, žádná mouka v uzenině. Tohle je prostě opravdový žánrový film, který se povedl! Celých 112 minut se něco děje a když už si scénáristé nevěděli rady, přidali do mlýnku morální apely a dilemata, nebo si pomohli drsnými odbočkami, které do děje nijak nezasahují, ale přikrášlují ho (lady minisukně a jejich nožíková party u bankomatu). Právě tyto "doplňky" skvěle ladí s celým filmem i když jsou v podstatě nesmyslné. Tento film je jednoduše tak prostý a přímočarý, až je dokonalý a přesně tohodle by se měli tvůrci držet, protože právě o tomhle filmy jsou a měly by být! 90% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol zaručene parádny.Traja zločinci z toho jeden ťažko ranený prídu do svojho domu ale hneď zisťujú,že sa tam veľa vecí zmenilo a už nieje ich ale sú tam iný majitelia z priateľmi a práve pre nich začína peklo.Ty zločinci neboli až tak strašný aj keď sa aspoň tak tvárili ale po príchode ich Matky to malo slušnú psychickú zátaž.Len sa mi to zdalo neuveriteľné lebo zaporáci niesu až tak drsný ako to hrajú a rukojemníci niesu až tak vystrašení ako by mali byť .Ked ide do tuhého nikto nedrží z nikým to je jasné ale toto bolo brané až tak detinsky,sprostučko.Je to čistý nekompromisný Home Invasion,má v sebe akciu,napätie,dynamiku a silný psychický tlak od útočníkov.Len a je tu to slovo len to celé dianie je zabalene takej sprostučko neuveriteľnej forme.Ked začal film dával som mu 5* ale ako postupoval tak aj moje hodnotenie sa menilo a na konci som mu mohol dať nanajvýš 3* ale to je určite škoda mal na viac. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Den matek měl spoustu prvků, které byly velmi dobré, i docela dobře poskládané za sebe... Ale zdálo se mi, že byly tak nějak ležérně nedotažené. Jakoby herci vždy dostali pokyn, jaká minizápletka se teď bude předvádět - pomalu začala, vyvrcholila a nechala se doznít, a pomalu se připravovala další. Měl jsem z toho skoro dojem poslepovaného mikroseriálu, dramaturgie přechodů od jednoho nápadu k druhému otřesná, a další scénka naprosto bez návaznosti na předchozí. Ale docela dobrý příběh s ultimátní velkou matkou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NENÍ VÁŠ DŮM!“ ,,TEĎ UŽ ANO!“..... /// Když se na rozjetou párty nakýbluje trojice ozbrojenejch týpků, dá se čekat, že se zábava posune jiným směrem. RODINA BY MĚLA DRŽET POHROMADĚ! Maminka je naštěstí už na cestě! Hodně sympatický obsazení (včetně upírky Jessicy) a zajímavě se rozjíždějící psychoválka – rukojmí vs. únosci (nečekejte žádnej Helsinskej syndrom!). Jednání pod tlakem sebou přináší hodně chyb. Bohužel i dementního chování. Takže, abych to neprodlužoval: dobrej pokus, ale z party rukojmích se postupně stává parta kreténů, která si zaslouží JEDINÉ! Emoce? JASNĚ vy americká bando dementů! (Taky ta délka!) Happy MOTHER‘S DAY potěší násilím, ale logicky…. bych šel radši do Posledního domu nalevo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i od fotky může vzplanout žena. 2.) Nevím kolik krve musí vytéct z hajzla, než se udusí fólií. 3.) Jsme parta přátel (že jsme dementi ještě nevíme). 4.) Mám 4 děti a jsem neplodná. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal vo Winnipegu (Manitoba, Kanada) len 27 dní. (Arsenal83)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)
  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)

Reklama

Reklama