Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Slušný explo-napínák, který sice chvílemi hapruje v nelogičnostech, ale ty se dají narozdíl od jiných kousků ještě snést. Film každopádně nenudí a to je myslím v tomto případě to nejzásadnější. Proti úplnému konci mám ovšem velkou výtku, ten byl hrozně přehnaný. Sice překvapivý, ale naprosto nereálný a působící divně. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci rukojemnícky thriller, ktorému k dokonalosti chýba iba málo. O horore by som v tomto prípade nehovoril. Aj keď to nebolo tak násilnícke, alebo krvavé ako bol napr. The Last House on the Left, snímok má však iné kvality. Úvod je pomalší a priemerný, čo nezmení ani príchod grázlov, ale odkedy sa zjaví "matka" začne tu vládnuť hustá psycho dusnota. Rebecca De Mornay bola jednoducho úžasná, z filmu sa vďaka nej stalo výborné rukojemnícke pošušňáničko, ktorému sa darí brnkať na psycho notu diváka. U mňa veľká spokojnosť, odporúčam každému fanúšikovi tohto žánru. 85/100 ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, je to už snad téměř klasický námět, že někomu do baráku vleze vrah(ové) a terorizují obyvatelé. Tentokrát okořeněno tím, že místo jedné rodiny terorizujou celou partičku přátel. I když jsem něco podobného viděl už v mnoha filmech bylo tu plno různých nových vychytávek, takže jsem se ani chvilku nenudil a to je co říct na dvouhodinovou stopáž. U hororů dávám přednost 90 min formátu, ale tu mi to nevadilo. Akorát škoda, furt jsem čekal, že dostane nějaký výraznější prostor ten hurikán. 75% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hou hou tak na tohle jsem čekal film co ve mně rozdrásá nervy, neuvěřitelné strhující až užasne. Rodina co ze sebe děla hodnou a slušně vychovanou je naopak sadistická a odporná včetně hlavy rodiny Matky která vás neustále utěšuje svýma kecama a přitom je tomu opak. Psychika hraje velkou roli celého filmu a podle mne se tomu nedá co vytknout každý má svůj názor na film každý ho nějak pochvaly zhnusy a podobně ale jak říkám já tenhle film ve mně rozdrásal nervy až sem musel nadávat protože věřím že někde vzdálené poušti podobna rodina dýchá. Sympatičtí herci dobře zpracovaný děj tohle musím jenom chválit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)

Reklama

Reklama