Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

kingik 

všechny recenze uživatele

Maminka má narozeniny a co lepšího jí k její oslavě dát, než večírek plný násilí a teroru. Ani nepoznáte, jestli má maminka radost nebo ne, ale její dva synáčkové se umí perfektně vyřádit na nebohých účastnících večírku, na kterém místo šampaňského poteče krev. Darren Lynn Bousman je jedním ze specialistů na hororový žánr a jeho subžánry. Překvapivě není to takový šílenec, jak by si někdo nezasvěcený o něm mohl myslet. Látku, která je remakem staršího filmu, který u nás není příliš známý, převedl do dnešní podoby velmi razantně, a s nikým se nemazlil ("nemazli sa s nima, hoši, tady se bude hulit jenom z komína!") tak to bylo z jiného filmu, ale přesto je znát, jak Bousman otálel s násilím prezentovaném v tomhle filmu. Není to až tak drsný film, jak bych od něj očekával. Občas mu chybí nadhled oproti originálu, ale zase umí udržet dynamiku a vést film do občasného extrému. Kdyby v něm setrval, byl bych nadšený ještě víc. Vybraní herci ok, Rebecca De Mornay celkem přesvědčivě "ujetá" dáma, ale přes "mírnost", jakou film nakonec dostal, ho rozhodně nedoporučuji slabším povahám ani lidem po infarktu. Bousman by se klidně mohl stát expertem na násilí, ale například na vyloženě šíleného kolegu Gense mu ještě něco málo schází, ale jinak si oba s klidem mohou podat ruce. 100% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Horror? Spíše psychothriller. Váhám mezi jednou hvězdou a pěti. Za nálož brutálního sadismu bych nejraději dal téměř odpad, ovšem opravdovost snímku žene hodnocení nahoru. Nejhorší je milující, oddaná a všeho schopná matka! S jakou grácií je zahrána - člověk jí to musí věřit. Mučení, mlácení a ponižování vypadá ve většině případů jako skutečné. Pokud by šlo o plnohodnotný horror, divák by nejspíše nezapojil emoce tak intenzivně. Zapalování hlavy zaživa či lití vroucí vody do uší je ve své zvrácenosti neuvěřitelně působivé. Sladký úsměv a medový hlas matky vysvětlující a ospravedlňující všechnu tu brutalitu...mrazivé. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kurv.........a !!!! Tak toto bola pecka. Ak sa aspoň trošku viete vcítiť do situácie našich hrdinov tak dostanete presne to co chcete. Ja som mal chuť zabíjať ešte len sa tam pani matka objavila. Pripomínala mi vychovávateľku zo škôlky ktorá ma neustále nútila jest mliekovú polievku. Komu sa páčil film LAST HOUSE ON THE LEFT alebo nemenej slávny I SPIT ON YOUR GRAVE, určite si príde na svoje. Celý film budete držať palce partii, ktorá je pod tlakom psychicky narušenej rodinky. Nemenej narušenej ako v seriály Tisíc a jedna noc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov hororov určite veľmi dobrá podívaná, veľa kriku, násilia, krvi, hnusu a nenávisti. Skoro niečo ako tlačovka Oľano. Napriek dlhšej stopáži to má veľmi dobré tempo a dokonca je to inšpirované určitými skutočnými udalosťami, čo vždy diváka vtiahne viac. Miestami veľmi naštve a film, čo vzbudzuje emócie má nepochybne svoju kvalitu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela ujetý film z kategorie home invasion. Rodina zlodějů vtrhne do domu, kde kdysi bydleli. V něm už ale bydlí někdo jiný a mají tam sešlost. Hned jsou samozřejmě spoutáni a začíná peklo. Rodina hledá peníze a potřebuje se dostat pryč. Postupně se snaží štvát obyvatele proti sobě začne je zabíjet. Ve městě zároveň řádí tornádo, takže pomoc je v nedohlednu. Podaří se někomu dostat ze spárů této šílené rodiny? Hlavně teda jejich matka je nejvíc narušená. Hraje tam pár známých herců. "Jsem těhotná!" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)

Reklama

Reklama