Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Guvernér přichází za vnitřně rozpolcenou Andreou s návrhem, který nemůže striktně odmítnout. Rick stále není schopen rozhodování, bloumaje po lukách, plánování dalšího postupu se tedy ujímá Glenn, jehož zajetí značně změnilo. Daryl zatím zvolna spěje ke stejnému závěru, k jakému došla celá skupina už dávno před tím, že je totiž Merle absolutně nesnesitelná osoba a mezi bratry dochází k roztržce, jež vede k Darylovu rozhodnutí vrátit se ke skupině. Guvernér se svým útočným oddílem napadne věznici a přichází s akcí typu Trojský kůň, která ji má učinit neobyvatelnou. Jeho úspěchu silně napomůže to, že chybí hlídky, Glenn si odjel vyčistit hlavu a Rick je stále mimo. (Necrotongue)

(více)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda byla podle mého názoru zatím tou nejslabší z celé třetí řady a jen zajímavý závěr zabránil tomu, abych udělil pouze tři hvězdičky. Po většinu epizody se děj nijak nevyvíjel, opět se začalo přehnaně filosofovat a Rickovy "houbičkové" stavy mě vyloženě nebavily.4*- ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daryl se odtrhl kvůli Merlovi od skupiny a vyrazili spolu na sólovku do světa. Rick se asi zbláznil, protože kam se pohne, tam se objeví "dáma v bílém". Zbytek se snaží opevnit vězení, protože čekají návštěvu guvernéra.... 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Zombíci sú naučení divoko gestikulovať, len keď ich strelia do hlavy. (molcan2)
  • Na vytvorenie Hershelovej (Scott Wilson) "amputovanej" nohy nechalo oddelenie vizuálnych efektov Scotta Wilsona nosiť zelenú ponožku. Wilson povedal, že keď sa správate, akoby ste nemali nohu, máte "svaly na miestach, ktoré ste predtým nemali." (molcan2)
  • Když Rick (Andrew Lincoln) pronásleduje iluzi svojí manželky, tak se postavě v jednotlivých záběrech mění poloha pušky a posléze i pažby, kterou má na zádech. (Jirka_Globus)

Reklama

Reklama