Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Masrii 

všechny recenze uživatele

Po první sérii z tohoto seriálu teda moc "na větvi" nejsem. Vše je v něm totiž příliš dokonalé. Neal je charismatický, geniální, ženy na něj letí téměř bez výjimky. Navíc je to bývalý brilantní (?) zločinec. Peter je taky bezchybný, má skvělou manželku a případy tahle dvojka řeší jeden za druhým bez větších potíží. Na můj vkus příliš idealizované, předvídatelné, vtipy v seriálu použité většinou dost málo vtipné. Proto White Collar beru jen jako takovou oddychovku, když se chci chvíli podívat na něco nenáročného, tuto funkci to plní skvěle. 60% ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

První série představila zajímavé prostředí a postavy, ale jinak moc nešlapala (3*). Naštěstí jsem se po čase donutil i na druhou, a dobře jsem udělal. Hlavní příběhová linka se parádně rozjíždí a i epizodní zápletky stojí za to. Navíc konečně dostávají víc prostoru parádní vedlejší postavy - Mozzie, Ellie, Alex, Diana... A až do konce tahle úroveň drží, takže za mě stabilních 80% a těším se na pokračování! ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Napad zajimavej, ale bohuzel ho nedokaze podrzet ani hlavni hrdina, jehoz nijakost doslova bije do oci, ani scenare jednotlivejch epizod, ktery zdaleka nevytezujou moznosti v TV doposud opomijenyho zlocinu v umeleckejch sferach. Je to cely takovy povrchni, trebas zabavny, ale rozhodne nijak zvlast napinavy. Kockopes. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo... možná několikrát, ale v tomto případě to funguje na jedničku. Hlavní dvojka je tak perfektně sehraná, že se na jakékoliv jejich společné scénky těším víc a víc (a nemusí jít ani o ty vtipné). A poprvé mi není Tiffani Thiessen v její roli nepříjemná, a to je už velké plus, které musím seriálu připsat. ()

Galerie (966)

Zajímavosti (9)

  • Tiffani Thiessen, představitelka Elizabeth Burke, čekala na začátku druhé série své první dítě. Protože byla ve vysokém stupni těhotenství, nemohla přiletět za štábem do New Yorku a všechny její scény v prvních šesti dílech byly natočeny v Los Angeles před klíčovacím plátnem. (Mara12)
  • V 3. epizóde 2. série s názvom "Copycat Caffrey", môžeme vidieť poznámky o Nealovi (Matt Bomer) v sylabách predmetu kriminológie. Jeho meno je tam napísané ako Neal Caffery, pričom správne je to Neal Caffrey. (NST13)
  • Seriál se natáčí v New Yorku a město hraje v seriálu i důležitou roli – Neal se smí volně pohybovat jen po jeho centru. (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama