Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku síce White Collar nevyzeral nejako prelomovo, postupne však dostali priestor jednotlivé charaktery, vyvinula sa celkom zaujímavá mytologická línia a ani jednotlivým prípadom nechýbal taký svojský šarm a štýl. V druhej sérií ma veľmi potešila prítomnosť Hilarie Burton a považujem sa za pravidelného diváka White Collar. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě prostě baví. Hned pilot byl originální, inteligentní a zajímavý. Trochu odlišný kriminální seriál, který se soustředí nikoliv především na vraždy, ale podvody, padělky a zpronevěru. Sympatický mi je především hlavní hrdina Matt Bomer, který mě dokáže kolikrát i svými obyčejnými dialogy rozesmát. Spolu s Williem Garsonem tvoří dvojici k popukání. Jsem zvědavá, co se z toho po pár sezónách vyklube. Určitě stojí za to sledovat. ()

Reklama

entronov 

všechny recenze uživatele

Co má společného agent FBI s padělatelem a zlodějem umění? No přeci talent na chytání padouchů, ať už je to dobrovolně nebo spíš nedobrovolně. Najít něčím zajímavý vyšetřovací seriál se špetkou humoru a "hustlením" je celkem oříšek, ale White Collar je po všechny série svižný, vtipný a v mnoha ohledech originální, navíc se skvělým hereckým výběrem. Dvojice Neal a Mozzie mi sedla ihned od začátku. 7/10 ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo... možná několikrát, ale v tomto případě to funguje na jedničku. Hlavní dvojka je tak perfektně sehraná, že se na jakékoliv jejich společné scénky těším víc a víc (a nemusí jít ani o ty vtipné). A poprvé mi není Tiffani Thiessen v její roli nepříjemná, a to je už velké plus, které musím seriálu připsat. ()

EnzoMatrix 

všechny recenze uživatele

po třech sériích a na začátku 4., dávám 4 hvězdy... jsou určitě seriály s mnohem bombastičtějšími zápletkami, ale tohle je celkem fajn záležitost na občasné pokoukání a v druhé a třetí sérii zápletka dost dobře graduje... po dvou dílech 4. série si ale říkám jestli už to není trochu moc absurdní natahování téhož stále dokola... no uvidíme... ()

Galerie (966)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že v seriáli Matt Bomer (Neal Caffrey) stvárňuje veľkého lámača ženských sŕdc, v reálnom živote sa priznal, že je homosexuál a spolu s partnerom sa starajú o tri deti. (lilina133)
  • V 3. epizóde 2. série s názvom "Copycat Caffrey", môžeme vidieť poznámky o Nealovi (Matt Bomer) v sylabách predmetu kriminológie. Jeho meno je tam napísané ako Neal Caffery, pričom správne je to Neal Caffrey. (NST13)
  • Seriál se natáčí v New Yorku a město hraje v seriálu i důležitou roli – Neal se smí volně pohybovat jen po jeho centru. (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama