Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času. Hloupé, nudné, bez myšlenky a bez nápadu. Zmrtvýchvstání je pro horor vděčným tématem, tenhle pokus je ale vážně ubohost. Jestli si chcete pohrávat s podobnou myšlenkou, sežeňte si magickou tabulku, položte si jí na stůl, zapalte si okolo svíčky a zkuste vyvolávat duchy. Určitě to bude zajímavější než tento film. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to škoda, že tomu chyběla ta správná hororová šťáva. Což o to film nepostrádá napětí, také drastických až morbidních scén je tu dost. Jenže to už má být taková třešnička na dortu. U hororu se je třeba bát toho co teprve přijde nebo mohlo by přijít. Tohle tomuto filmu chybí. Prostě ta správná hororová atmosféra tady není. Proto tento snímek hodnotím maximálně 60ti %. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl dost skeptický, trailer moc nezafungoval a cover byl samozřejmě přestřelen až hanba. Ale nakonec to nebylo vůbec špatný. Zajímavý příběh ala Hřbitov domácích zvířat, nějaký to krvavý násilí na dětech a zvířatech, docela dobrá hudba. Toť jest klady. K průšvihům bych pak zařadil obsazení a nulový napětí, ale jinak nic, co by mě vysloveně sralo. K obrozenému studiu Hammer bych si však představoval jinou podívanou. Hrad a jeho tajemné komnaty, hřbitov, mlhu, silný vítr za okny... kdo ví, třeba se té gotiky časem taky dočkáme :) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Keltská írskosť z tohoto filmu priam preteká. Tá upršaná jesenná atmosféra fantasticky sprevádzaná magickou, "kvapkovou" hudbou výborne vtiahne do atmosféry smútku zo straty jediného dieťaťa, v krajine duše, kde slnko vysvitne iba v snových, neskutočných okamihoch prepožičaných pradávnymi silami pohanského podsvetia. Oceňujem, že ide o jeden z tých strašidelných filmov, kde nie je po 10 minútach jasné, čo sa bude diať až do konca, ale na druhej strane chýba viac práce s hercami, technickou stránkou veci a dramatizácie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Koniec pekne prekvapil. Celý čas sa snímok tváril ako mysteriózna rodinná dráma, kde sa rodičia pokúšajú vyrovnať so smrťou svojej milovanej dcéry, a potom si ako blesk z čistého neba príde veľmi solídna brutalita. Navyše postavy boli veľmi dobre zahraté. Škoda, že sa v dejovej linke (2/3 filmu) vyskytlo tak veľa šedivých scénok bez napätia a bez atmosféry. A to je práve to, čo si pri hororoch cením najviac. Čistý priemer. 60/100 ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama