Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (504)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jaume Collet-Serra a Liam Neeson je fajn dvojka a funguje to perfektne aj tu. Ale aby som zas nespomínal iba Neesona, aj Kinnaman, Harris či Common sú dobrý. Castingom ma tento film dosť bavil, čo sa mi zas tak často nestava, ale tu mi sadlo viac ako lepšie. Hovorí sa, že keď ti sadnú herci sadne ti aj film. Síce nezdieľam tento názor, ale tento krát to platí. Liam je konečne v inom kabáte a v inej situácii ako ho poznáme, čo považujem za dosť veľké plus. Ale aby som tu len nekecal o hercoch prekvapil ma aj samotný príbeh a jeho drsnosť. Malo to šťavu, adrenalín, napätie, atmosféru a do toho Junkie napumpoval svoje XL. 80% - 4* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spojení Serra-Neeson pro mě začíná být až útrpné. Po hodně kravském letadlovém dobrodružství ze sebe tentokráte Liam nechá udělat mafiánského zabijáka ve výslužbě, který ještě jednou naposledy povstane, aby splatil své dávné dluhy. Liam tyhle role docela zvládlá, někdy lépe (první díl 96 hodin, Mezi náhrobními kameny), někdy hůře (všechny další díly 96 hodin). Run All Night nezačíná vůbec beznadějně, stačí ovšem první automobilová honička a jde celá akce do kytek. Ani dialogově se nejedná o žádné umění. Například motivace Kinnamanovy postavy je uvěřitelná asi jako že by se divák dokázal zabavit u Babovřesek. Silně přemýšlím že příští Serrův film vynechám, protože na to prostě se*u. 50% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kvalitní dramatické rodinné podloží je prošpikované více než slušnou akcí a Collet-Serrova Neesonovská trilogie dostává velice podařené finále. Smůla a nešťastná náhoda tu hrají prim spolu s chlastajícím Santou trpícím výčitkami svědomí. Fantastický Ed Harris kecající s Liamem Neesonem budí respekt a jeho pohled na věc dává smysl. Zlý je "Hrobař", jen je to shodou okolností i hlavní hrdina, který v průběhu filmu nechává v loužích krve hromadu mrtvol, tentokrát z ospravedlnitelného (ale sobeckého) důvodu. Synátor Kinnaman hodně fajn, má vlastní hlavu a v průběhu (to je důležité) nepřechází do stádia otravnosti. Perfektní akčňárna, kterou si moc rád zopakuju. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Probuzení vražedných instinktů starého násosky mne bavilo. Souboj Jimmyho proti všem byl zkrátka v pořádku, ale jeho nevděčný synek mi trošku pil krev. Tatík mu zachraňoval jeden život za druhým a pořád nebyl hoden seznámení s vnoučaty. Vzduchem přitom létalo jedno klišé za druhým a od začátku bylo naprosto jasné, jak to celé dopadne. S trochou originality v zádech by se u mne Jimmy bez problémů prostřílel ke čtvrté hvězdě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

No áno, nekompromisné postavy ochranárskych ožratých drsňákov so zásadami to je presne parketa pre L. Neesona, inak tomu nie je ani v tomto prípade. Jeho filmy už síce začínajú byť na jedno brdo, ale ešte ma našťastie stále bavia. Pravdou však je, že veľký podiel na tom má už iba samotná Neesonova herecká charizma. Poznámka na záver: u E. Harrisa si môžete byť na 100% istí, že nemá žiadnu plastiku, až teraz mi došlo ako zrazu výrazne zostarol.70/100 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Dres na stene Eda Harrisa (Shawn Maguire) patrí klubu New York Rangers. Číslo 94 znamená rok, kedy Rangers naposledy získali Stanley Cup. (vander19)
  • Aj napriek účasti Nicka Nolteho vo filme nie je uvedený v titulkoch kvôli veľkej časti vystrihnutých scén. V produkcii sa rozhodlo, že nie sú pre film podstatné, a preto zostali zväčša nepoužité a jeho meno bolo vyškrtnuté. (KoRner)
  • Pri jednej naháňačke beží Jimmy (Liam Neeson) okolo billboardu s reklamou na film Mad Max: Fury Road (2015). Oba filmy sú produkované spoločnosťou Warner Bros., k obom zložil hudbu rovnaký skladateľ (Junkie XL) a navyše, trailer k Mad Maxovi sa púšťa v amerických kinách pred každým predstavením Nočného bežca. (beso74)

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama