Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

red_spirit77 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako neviem nájsť slová pre toto fiaskové "pokračovanie“ slávneho parníka. Tento extrémne nevydarený zámer ma akurát rozčúlil ale na druhej strane aj z odstupom pobavil. Nemôžem taktiež nespomenúť zlé grafické spracovanie a myšlienku nad ktorou mi osobne zastáva rozum. Zarobiť peniaze na základe slávnej jednotky, pri ktorej by už žiadne pokračovanie nedokázalo zatieniť originál, ktorý v tomto prípade bude navždy iba jeden. Scénka z filmu keď sa kapitán sa díva z poza kormidla ako sa loď potápa a povie "ach história sa opakuje“ ma natoľko dojala, že som nevedel či sa mám smiať alebo plakať nad skôstom režiséra...Skrátka kráľ bez koruny medzi odpadmi!!! ()

Atrekan 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že se Shane Van Dyke zapíše do dějin kinematografické historie jako Lidl Christopher Ray. Kvalitní Rayovka ale potřebuje dvě věci: Zaprvé dostatečně špatný obsah. Zadruhé obsah dostatečně bizarní a absurdní. Zatímco to první Van Dyke zvládá s přehledem, to druhé přece jenom chce ještě trochu vypilovat (i když „KREDITKU, RYCHLE KREDITKU!!!“ předčí leckterou Rayovu hlášku, až Chrisova ruka začíná být celkem nápadná). Fakt, že Chris Ray je doopravdy uveden jako line producer nakonec všechno vysvětluje a, bohužel pro Van Dykea, odebírá i všechen zbývající Shaneův kredit z kategorie „bizarní a absurdní“. Šanci ode mě ještě dostane, ale přece jenom - proč se dívat na špatnou sračku a nepustit si místo ní masterpiece sračkového boha a obecně grandmastera nízkohodnotové poetiky? ()

Reklama

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne dno produkcie, film je taký zlý, neplatí ani "to je také zlé, že som to musel pozerať", toto je totiž také zlé, že človek musí každých 10 sekúnd viesť urputný boj, či pokračovať v utrpení. Ale JA som vydržal a som na to hrdý :). Mimochodom, produkčná firma The Asylum má našlapnuté do oblasti kultových sfér. Výber z produkcie: Mega Shark vs. Crocosaurus, Paranormal Entity, Transmorphers: Fall of Man, The Day the Earth Stopped, 100 Million BC, Allan Quatermain and the Temple of Skulls...0/10 ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová plavba se společností Asylum jak má být. Člověk se na to ustrojí, obuje nové galoše, zakousne šnorchl a navoněn odérem z velrybího pižma pomyslně vstoupí s lodním lístkem druhé třídy na palubu TITANICu 2. Kolem nás je něco málo ošklivých herců a statistů připravených co nejbolestivěji sténat a všelijak se za těch pár drobásků posmrtně kroutit .. občas se mihnou i botoxové krásky z nějakého laciného porna (nejspíš se točilo vedle ve studiu) .. prostě idylka laciné dovolené, na kterou je potřeba vyrazit s pořádnou životní pojistkou v kapse. Než nás nechají umřít v chladných vodách Atlantiku, tak nám ještě připomenou, jaké to bylo topit se v PROPASTi či co udělala obrovská vlna s dalším giganetm jménem POSEIDON. Nádhera, obzvlášť když je to v TV zadarmo a vo slovenčine : ) ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha! 8. nejhorší film s 9 % se musí vidět! Ivánku, teda to sou nervy! Ale vono to ňák dopadne, co? Tady budu klidně spoilerovat, protože i když je film prachstrašlivě špatný je jasné, že model Titanicu se potápí, bárka jde ke dnu… jinak by na to totiž nekoukal už vůbec nikdo. Nový Leo je obtloustlý poďobaný tupec, který sem zabloudil z nějaké perverzní německé komedie pro mongoloidní teenagery, kdo je Kate není úplně jasné až do chvíle, kdy Leo jedné ze slibných adeptek ukáže, zač jsou toho dveře. Loďka je zoufalá, megalodonská tsunami se chytře skrývá ve tmě, helikoptéry tu krouží jako mušky stříbrné a dvě lžičky kečupu na celou lodní katastrofu je fakt málo. Dojem z elektrického kabelu svíjejícího se jako epileptická kobra zase kazí blbá blondýna, která v potápějící se lodi hystericky ječí „je to MOKRÉ!“. Napětíčko jako kravička… Kdo uplave, vyhraje. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama