Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A když byla ústřední dvojice schovaná ve skříni a až po uši ve vodě a chlapec vyklepaný zimou dal dívce radu: "A pozor na ledovou vodu.", né, to už jsem fakt nevydržela a musela jsem si jít utřít kapičku :D Když to berete s řádnou rezervou, některé hlášky i samotné situace fakt pobaví (já na ten kabel sice dosáhnu, ale nechám ho ve vodě, ať to nemáš jednodušší). ()

Reklama

Hartigan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších snímků, jaký jsem měl tu čest ve svém životě spatřit. Tady není na správném místě vůbec nic. Trapnost, dosahující nebeských výšin, fackuje diváka na všechny strany po celou stopáž a i samotný příběh dočista nedává smysl, ale nikomu z natáčecího štábu to evidentně nevadilo. Zjevně ho napsal scénárista po víkendu stráveném na tom nejsilnějším cracku. Hlavního hrdinu máte už od začátku sto chutí hodit přes palubu a zakončení tohoto dílka bylo ještě více ubohé, než jsem očekával. Z "Titaniku 2" se vyklubalo nesnesitelné céčko na třetí,co má ješt tu drzost kopírovat název Cameronova megahitu. Ruce pryč a utečte, dokud máte ještě čas! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILER! U tohoto filmu by se dalo slovo "katastrofický" vyložit ve dvou významech.. Samozřejmě pojednává o katastrofě.. Ale i sám o sobě je taková malá filmařská katastrofa, takže teď nevím, jak to tedy tvůrci mysleli.. Největší katastrofou byl určitě začátek.. Velmi nepříjemné postavy a ta nejhorší grafika, jakou jsem kdy viděla (to i Ed Wood na tom byl v tomto ohledu lépe).. Hlavně to praskání Grónska stálo za to! No dobře, potěšilo mě ale, že tento Titanic byl originální alespoň v tom, že nenarazil do ledovce, nýbrž ledovec narazil do něj.. Ale abych jen nekritizovala, tak ke konci filmu se ulízaný frajírek transformoval ve statečného hrdinu a pokusil se zachránit dvě kočky.. Bohužel Kelly skřípl Hayden do dveří, aby mohl být s Amy sám.. Nedivím se mu, ale docela mě to mrzelo (=pro mě jediný smutný moment). Pak se s ní zavře do skříně, navleče ji do neoprenu a slíbí ji, že až se utopí, tak po jejím vysvobození opět ožije.. Slečně bohužel nedošlo, že jí lhal.. I když v tu chvíli, kdy ho oživovala, jsem si říkala, že to bude fakt konec, jestli se probere.. Naštěstí se tak nestalo a proto zůstávám u té 1*, jelikož v druhé části filmu jsem se celkem bavila! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Takže tak, pozrel som si pokračovanie titanicu. Ale nie teraz važne, titanic 2 nieje pokračovanie. Ide o tv film ktorý je až tak otrasný že sa dostal do top 10 najhorších filmov tuto na portáli csfd. Prečo som teda nedal odpad ako 85% ľudí? Za dopozeranie, a celkom slušné efekty. Nieje to zas český film s trapným humorom. Ale zase nad 15% sa isť nedá a aj najväčší filmový fanúšik bude mať problém to dopozerať. My heart will go on pieseň na konci budete márne hľadať. Strata času. 1* ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama