Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha! 8. nejhorší film s 9 % se musí vidět! Ivánku, teda to sou nervy! Ale vono to ňák dopadne, co? Tady budu klidně spoilerovat, protože i když je film prachstrašlivě špatný je jasné, že model Titanicu se potápí, bárka jde ke dnu… jinak by na to totiž nekoukal už vůbec nikdo. Nový Leo je obtloustlý poďobaný tupec, který sem zabloudil z nějaké perverzní německé komedie pro mongoloidní teenagery, kdo je Kate není úplně jasné až do chvíle, kdy Leo jedné ze slibných adeptek ukáže, zač jsou toho dveře. Loďka je zoufalá, megalodonská tsunami se chytře skrývá ve tmě, helikoptéry tu krouží jako mušky stříbrné a dvě lžičky kečupu na celou lodní katastrofu je fakt málo. Dojem z elektrického kabelu svíjejícího se jako epileptická kobra zase kazí blbá blondýna, která v potápějící se lodi hystericky ječí „je to MOKRÉ!“. Napětíčko jako kravička… Kdo uplave, vyhraje. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film ako celok nepôsobil až tak strašne a ani veľmi nenudil. Ale keď prišli na scénu efekty musel som sa smiať. Hneď mi bolo jasné, prečo tá tsunami musela prísť v noci (tým pádom nebolo skoro nič vidno - radšej). Pri scéne s rúčkovaním nad elektrickým káblom, som miestami strácal nad sebou kontrolu a mal nutnosť to prepnúť, lebo som nepochopil...(ale myslím, že nie mojou chybou). Po váhaní a premýšľaní dávam 2* - ale to len preto lebo som sa nenudil. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILER! U tohoto filmu by se dalo slovo "katastrofický" vyložit ve dvou významech.. Samozřejmě pojednává o katastrofě.. Ale i sám o sobě je taková malá filmařská katastrofa, takže teď nevím, jak to tedy tvůrci mysleli.. Největší katastrofou byl určitě začátek.. Velmi nepříjemné postavy a ta nejhorší grafika, jakou jsem kdy viděla (to i Ed Wood na tom byl v tomto ohledu lépe).. Hlavně to praskání Grónska stálo za to! No dobře, potěšilo mě ale, že tento Titanic byl originální alespoň v tom, že nenarazil do ledovce, nýbrž ledovec narazil do něj.. Ale abych jen nekritizovala, tak ke konci filmu se ulízaný frajírek transformoval ve statečného hrdinu a pokusil se zachránit dvě kočky.. Bohužel Kelly skřípl Hayden do dveří, aby mohl být s Amy sám.. Nedivím se mu, ale docela mě to mrzelo (=pro mě jediný smutný moment). Pak se s ní zavře do skříně, navleče ji do neoprenu a slíbí ji, že až se utopí, tak po jejím vysvobození opět ožije.. Slečně bohužel nedošlo, že jí lhal.. I když v tu chvíli, kdy ho oživovala, jsem si říkala, že to bude fakt konec, jestli se probere.. Naštěstí se tak nestalo a proto zůstávám u té 1*, jelikož v druhé části filmu jsem se celkem bavila! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já budu na počest všech, co v tomto filmu na té lodi zařvali (až na hlavní hrdinku všichni, jééé sry spoiler), tento film hájit až do roztrhání svého 36,5 kg žlutého těla !! Lepší kulisu k žehlení jsem si totiž vybrat nemohla. Na jedné straně je člověku úplně fuk, že to vidí jen napůl šikmého oka, na druhé straně sem se dozvěděla spoustu fajnejch vychytávek a blbinek. Tsunami přežiju nejlíp ve skříni, když mi studená voda sahá po krk, je dobré prohlásit společnosti, ať si dají pozor na studenou vodu, Titanic umí plavat dnem vzhůru, elektrickej drát na kterej dosáhnu, nechám v louži na zemi, abych mohla ručkovat jako píča po trubce a riskovala smrt, díky svému plochému hrudníku vím, že bych těma dveřma prolezla a nezabily by mě moje silikony, tsunami může měřit i kilák na vejšku a srážet letadla. No a je toho víc. Hlavní hrdinka je mrdna šukézní a rozhodně stojí za záchranu, zbytek osazenstva nesere a film je krátkej, takže nehrozí krvácení z nosu. Závěrečnej hepyjend , kdy blonďáka jeho láska nezachrání zabránil klišoidní romantické sračce a celkově je tento film natolik debilní a nestydí se za to, že tleskám. Prádlo vyžehlené, film za mnou, můžu jít dělat něco inteligentního, třeba se zavřít do skříně a čekat na tsunami. ()

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama