Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal čtyři hvězdy, tady musím jít o něco níž. Já mám tyhle kraťasy fakt rád (říkejte si, co chcete, ale např. Shrekoleda je fajn). Ale u tohohle krátkého animáku jsem se nudil. Z letargie mě probudil až králík, který se chtěl rvát o čest, jinak tu ale není nic, co by stálo za zapamatování. Naštěstí je to tak krátké… 50 %. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak s dětma sjíždíme přes svátky ty vánoční animovaný kraťasy, tak se nám samozřejmě nevyhnul, ani ten populární s pandou. Nevím no, nechci dělat kůžičky, ale tohle má s Vánocema společnýho asi tolik, co rybí filé na talíři u štědrovečerní večeře! Jako, že možná jo, ale přitom to tam na úkor tradičního kapra, nemá co dělat! 40% ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jen další animák v duchu tradice "jsou svátky, uděláme z našeho úspěšného celovečeráku tematický kraťas". Nevím, jestli se mi tenhle zvyk líbí a ani, jestli se mi líbil snímek. Možná pobavil, možná mi znovu připoměl, proč bych měl svátky milovat. Na druhou stranu je tu spousta určitě - určitě výrazně nenadchnul, určitě nepřinesl nic nového, učrčitě mohl předvést víc. Naštěstí nebyli tvůrci tak drzí, a nenacpali do Číny ani Santu (proti kterému teda nic moc nemám) ani žádný vánoční stromeček nebo jinou ikonu západních vánoc, jen v něm opakují naše údajné hodnoty. To jen v té větě je samo o sobě dneska skoro klad. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Milujem vianočné príbehy, i tie animované - tie bývajú častokrát o moc milšie, ako tie filmové. Teraz tomu bolo tak a s radosťou môžem poznamenať, že som nad mieru spokojný. Ono to zo začiatku vypadalo dosť gíčovo a nudne (ale to nič), no jadro bolo ako sladká mandarinka, ktorá vonia počas vianočných sviatkov po celom dome. Od scénky s výberom šéfkuchára sa začala pravá vianočná idylka ! Záver ma mierne prekvapil, no i potešil. Navodil tú pravú vianočnú atmosféru, kedy chce byť každý so svojou rodinou. Dodatok, ktorý býva vždy na konci každej rozprávky bol ten, že si na koniec ušiak získal svoju naberačku a stretnutie majstrov sa konalo nad mieru očakávaní i tam, kde sa vôbec konať nemalo. Od Kung Fu pandy som po pravde neočakával nič zaujímavé a skvostné, pretože samotný príbeh klasického animáku nie je až tak pútavý, ako vianočný príbeh ! (aspoň pre mňa) 4* ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem víc podobné samotné Kung-fu pandě, než o rok starší kolego... A to včetně toho, co se mi na celovečerním filmu nelíbilo... Ten příšernej amerikanismus... Začínám se bát, že většina filmů z Jackem Blackem jsou dost nedůstojné pokusy o komedii a pokud se tomu kdokoli pokusí dát myšlenku, dopadne to tragicky... Jedno obrovské pozitivum však vidím v sebevražedném králíkovi... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama