Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Nenapadity, otravne moralizujuci a hlavne citelne strojeny kratas od DreamWorksu, ktory pokracuje v tradicii vianocnych specialov ich uspesnych animakov. Shrekoleda aj Stastny a vesely Madagaskar sa mi vsak pacili o stupen viac, lebo som sa pri nich naladil na sviatocnu atmosferu, co sa mi vsak pri Kung Fu Pande situovanej vo vychodnej kulture nepodarilo. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jen další animák v duchu tradice "jsou svátky, uděláme z našeho úspěšného celovečeráku tematický kraťas". Nevím, jestli se mi tenhle zvyk líbí a ani, jestli se mi líbil snímek. Možná pobavil, možná mi znovu připoměl, proč bych měl svátky milovat. Na druhou stranu je tu spousta určitě - určitě výrazně nenadchnul, určitě nepřinesl nic nového, učrčitě mohl předvést víc. Naštěstí nebyli tvůrci tak drzí, a nenacpali do Číny ani Santu (proti kterému teda nic moc nemám) ani žádný vánoční stromeček nebo jinou ikonu západních vánoc, jen v něm opakují naše údajné hodnoty. To jen v té větě je samo o sobě dneska skoro klad. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Černobílá panda znovu přichází na scénu. Je hezké, že se opět snaží přimět nejen ty nejmenší k tomu, aby si uvědomili, co je pro ně v životě prioritou. Bohužel ale nezachází dál za tento rámec a nenabízí nic, co bysme už v jiné formě neviděli někde jinde. Samozřejmě je hlavní hrdina pořád stejný hrom do police silák s dobráckou povahou a veselou náladou, jenže to už tak nějak o sobě nestačí k tomu, aby z kraťáku udělala něco víc, než jen průměrné dílko. Průměr trochu vytahuje sebevražedný králík, ten je opravdu snaživý. A i hudba od velikánů současnosti je zas jiná, neoposlouchaná a příjemně se line do ucha. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak s dětma sjíždíme přes svátky ty vánoční animovaný kraťasy, tak se nám samozřejmě nevyhnul, ani ten populární s pandou. Nevím no, nechci dělat kůžičky, ale tohle má s Vánocema společnýho asi tolik, co rybí filé na talíři u štědrovečerní večeře! Jako, že možná jo, ale přitom to tam na úkor tradičního kapra, nemá co dělat! 40% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2.1.2011 ~ Vánoční kraťas hopsající pandy aka dračího bojovníka. Jak je to krátké, tak je to zbytečné. Tvůrci jen nechtěli dopustit, aby na původní Kug-Fu Pandu lidi zapomněli dřív, než dodělají pokračování. ~ V tom případě OK, budiž. Že bych byl nějak zvláště vyplesklý z původního filmu, to říct nemůžu. Doba, kdy se mi líbilo, když zvířátka mluví a dělají věci jako lidi, samá někam k animovanému Willimu Fogovi a Rychlé Rotě. Že by mě to dokázala zaujmout nyní, to už se moc říct nedá. Leda-že by byl příběh postaven hodně na nadsázce a vtipu, což zrovna tahle vánoční verze není. ~ Panda se těší na svátky se svým tátou, jak budou vařit něco zase spolu, když v tom se objeví mistr a řekne Pandě, že je hostitelem nějaké důležité večeře všech mistrů Kung-Fu. Táta se urazí, Panda jde do toho, ale je to hňup a tak nezvládá. Pomohou mu přátelé, ale všechno je nakonec stejně jinak, protože Vánoce se mají slavit v kruhu rodinném a přátel, ne s cizími zvířaty. A tak se všechno stěhuje k tátovi do vývařovny a všichni jsou šťastní a Vánoce jsou veselé. ~ Pominu-li, že v příběhu sice není o Vánocích ani slovo, ale všechno barevně svítí a je sníh, takže Vánoční atmosféra jak vyšitá, a to, že pochybuji o slavení Vánoc někde v Číně, bylo to jen jedno velké klišé bez špetky nápadu, hlavně že se skákalo a tvářilo se to cool. ~ Já vím, jsem hnidopich. Ale ne proto, že bych ty chyby hledal, ale protože mě to nebavilo a ty hlouposti mi do očí úplně prýštily. Prostě si nemůžu pomoct, ale vánoční Kung-Fu Panda byla ještě zbytečnější než minulý rok vánoční Shrek. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama