Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Jaimova rodina nestihne oslavit první den v novém domě, do kterého se právě přestěhovala, protože je přepadne skupinka ozbrojenců v kuklách. Jediné, co požadují, jsou peníze a cennosti. Celá věc se však zkomplikuje, když matka s dcerou začnou klást odpor... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď mi hororoví nadšenci odpustia toto hodnotenie, ale na to sa vážne nedalo pozerať. Rodinka sa nasťahovala do nového domu a ešte v ten deň ich prepadli traja maskovaní lupiči, takže sa jedná o rukojemnícky horor, ktorý mi spočiatku pripadal ako béčkovejšia verzia nového Mother's Day. Ani v tom sa občas postavy nechovali veľmi logicky, lenže to, čo predvádzali v tomto filme, jednoducho nedokážem rozdýchať (najmä keď mali mať zločinci všetko dôkladne naplánované). Ak sa tí gangstri chovajú debilnejšie ako ich obete, nedokážu ich ani za boha skrotiť, všetko sa im vymkne spod kontroly a ešte začnú bojovať medzi sebou, tak mi to vadí. Pokiaľ obeť nedokáže zabijaka trafiť z dvojmetrovej vzdialenosti, tiež mi to vadí. Ak obeť dobrovoľne odovzdá zabijakovi zbraň, len preto, že jej povie "ja nie som ako oni dvaja", tak je to už naozaj neúnosné. A to, že si zabijak odhalil tvár, aj keď sa to dalo riešiť úplne ináč, tak to už je rekord. Áno, bolo to krvavé, brutálne, znásilňovalo sa tam, bol to hotový masaker, ale podané je to úplne nestráviteľnou formou, či už dejom alebo rozpoltenou kamerou. Vkuse sa tam len narieka a vrieska, kto to má počúvať? Takže naozaj, možno je to jeden z mojich neobjektívnych odpadov, ale ak by som to mal pozerať ešte raz, tak sa zbláznim, lebo toľko nezmyslov v jednom filme som ešte nevidel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEDĚLÁM SMLOUVY. JSOU NAŽIVU, PROTOŽE TO JE JEDNODUŠŠÍ. MRTVÉ NEBO ŽIVÉ, TO NENÍ DŮLEŽITÉ. SNADNO NEBO OBTÍŽNĚ, TO JE DŮLEŽITÉ. MÁM RÁD VĚCI SNADNÉ. A TY?“...... /// Jaime se s rodinkou přestěhoval. Polepšili si – krásnej dům (místností 3 prdele), ale místo slavnostní večeře mají návštěvu. Maskovaní týpci, jeden zažvatlá ,,MY TĚ TEĎ OLOUPÍME!“ (nebo něco v tom smyslu) a pak už to jde (vždycky) rychle- věci do pytle, čísla kreditek, heslo, trezor. Dost emocí na jedno přepadení! Těžko říct, jestli se Jaime chová jako kretén. Lupiči jsou profíci (což rodina neocení), děj občas hapruje (chování pod tlakem), ale rozdělená obrazovka jako nástroj na zvýšení napětí funguje. Chlapci s albánským dialektem postupně začínaj bejt nervózní a nemaj smysl pro kreativitu. Jsou to totiž daleko větší drsňáci, než ti v Mothers Day. Jednoduchá jednohubka pro 13 herců plná násilí a snaze přežít. (Přežít?) Filmově to moc nedá, zato si můžete naplno užít emocí, nebo jen pěkně od plic ,,zapíčovat“. TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Budeme se stěhovat. Do většího (místností 3 prdele!). 2.) Chystaj se mě přepadnout a tak si chci zopakovat pár lekcí z příručky: ,,Jak se (ne)chovat při přepadení“. 3.) Nevím, proč bych měl mít v každý místnosti (aspoň) závaží . 4.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **** ()

Reklama

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinka sa nasťahovala do domu. Ešte nemajú pomalí ani vybalené a už ich aj prepadli maskovaný a ozbrojený chlapi a chceli peniaze. A tak pre rodinu čaká teror i utrpenie. Tento film ma vytáčal chovaniami všetkých zúčastnených nielenže tých nenažraných psychopatov a rodinky úžasných ale aj náhodných okolo idúcich. Tie dve kravy zo seba robili iné hrdinky a tí maskovaný boli iný debili. Videl som viacero Home Invasion a niektoré patria do okruhu mojich obľúbených ale tento rozhodne nebude. Po príbehovej stránke čisto primitívna záležitosť. Kamera sa tiež neukázala v najlepšom svetle. niekedy a to hlavne tváre boli rozmazané. Ešte sa vrátim k tým postavám Môj Bože, tak neskutočne tupo debilné postavy aké boli v tomto filme sa chvála Bohu nevidia každý deň. Režisér by si mal streliť guľku medzi oči aby už nikdy nenatočili takúto sračku.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyložene zlý film. Od snaživých hercov cez obstojne napísaný scenár až po občasné zaujímavé technické nápady (rozdelený obraz). Dej je rozprávaný plus mínus v reálnom čase a je realistický. Únoscovia sa zo začiatku správajú rozumne, inteligentne a snáď aj v rámci možností slušne (ak chcú mužovi pohroziť, tak ho proste len symbolicky prefackajú, aby sa spamätal a spolupracoval, žiadne dýky do brucha). Rodinu zbytočne neterorizujú a dajú jej jasne najavo, že im ide len o peniaze a keď sa k nim dostanú, pravdepodobne rodinu nezabijú (sú maskovaní, takže pri vypočúvaní políciou rodina nebude môcť podať opis). Potom ale nastáva smršť nelogických kiksov, kravín a hlúpostí a predvídateľných zvratov a už som len odratúval vyčerpane minúty zostávajúce do konca. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat komentář, kterej by byl v první řadě oslavou tohoto ultimátního filmového zážitku s fenomenální kamerou, mrazivě tíživou atmosférou, nekompromisním dějem, parádním hudebním doprovodem a hereckými výkony natolik přesvědčivými, že chvíli nevíte zda je to film, nebo realita. Chtěl jsem napsat komentář, který by těžce ranil uživatele, kteří vpálí nekompromisní odpad, aniž by si shrnuli plusy a mínusy a nezlobte se na mě, ale tady převažují plusy (není to nic osobního, ale protože filmu jako je tenhle se odpady prostě nedávaj! a protože o něm s nádechem těžkýho frajerství mluvíte jakoby jste se prací zloděje/únosce/vraha živili, jako by jste dané situace dokázali řešit líp, jakobyste se v absolutním psychu a pocitu bezmoci dokázali trefit do nepřítele). Chtěl jsem prostě napsat komentář k tomuto filmu, který dokáže bavit, dokáže šokovat. Ten mě ovšem rozsekal tak, že toho již nebudu nikdy schopen. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se skládá z 12 dlouhých záběrů. (Zdroj: en.wikipedia.org) (baronGrga)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama