Reklama

Reklama

Útok na věžák

  • Velká Británie Attack the Block (více)
Trailer 1

VOD (1)

Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí Útok na věžák, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru. Londýnské sídliště se tu mění na sci-fi bitevní pole, byty pro lidi s nízkým příjmem se stávají pevností v obležení a z bandy výrostků jsou nezastavitelní hrdinové. Centrum města se utká s vesmírem a bude to bomba. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (501)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

MIluju hororové komedie u Attack the Block jsme se s bráchou smáli celou dobu - parádní hlášky, charaktery a situace. Ti mladí kluci to hráli taky skvěle a ostřílený komik Nick Frost to svou rolí už jenom podtrhl. Ze začátku jsem nevěděl, co si mám myslet o těch emzácích, připadali mi malinko jednoduší a odbytí, ale s průběhem jsem si ně zvykl a nakonec je považuju za další plus. Velmi příjemné překvapení, na to že jsem před pár dny ani netušil, že něco takového exituje. 80% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání povedený horůrek z jednoho londýnského bloku, kam spadnou z vesmíru černá monstra (díky plasma televizi jsou opravdu černá) a honí a zabíjejí náctileté spratky. Postupem času si všechno a všichni získávali mé sympatie a z původně totální kraviny se tak vyklubala slušná náctiletá rubanice s alieny. 70% ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

INNER CITY versus OUTER SPACE..... Svetová invázia? Super 8? alebo Kovboji a votrelci? NIE!!! Attack the Block je najlepším filmom roka o mimozemskej invázii. Poriadny nadhľad, nekorektné, vtipné a napínavé (dokonca zabrali aj lakačky a 2krát ma poriadne trhlo). Naozaj som to zo začiatku nečakal, ale ten film ma úplne dostal. Film stál len $13 miliónov a za tie peniaze toho ponúkol kurva veľa. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

"Měl jsem raději zůstat doma a hrát na Xboxu Fifu." I pouliční gauneři mohou být užiteční. Nikdy nevíte, kdy na vaše předměstí dorazí mimozemská invaze a pak se vám banda sígrů, která vám přede dveřmi nechává zapálené pytlíky, může hodit. Útok na věžák je podobně jako mnou nedávno viděný Harry Brown odpověď na rostoucí kriminalitu britské mládeže, jež vyústila vloni v létě sérií násilností, které zasáhly skoro celou zemi. Jenže útok na věžák na to jde jinak. V první řadě to je řízné béčko od geeků pro geeky, které je podle potřeb ve správný moment špatné, vtipné i drsné. A až v té druhé film ukazující poměry na špinavém londýnském sídlišti. Hledáte-li drsné a akční béčko, tak je pro vás Útok na věžák dobrou volbou, hledáte-li sociální kritiku, tak si v Útoku na věžák také něco najdete. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEMÁ CO DĚLAT S GANGAMA. NEBO DROGAMA, NEBO RAPEM. NEBO NÁSILÍM VE HRÁCH. - TOHLE JE NEJHORŠÍ NOC MÉHO ŽIVOTA“....... /// Když už se emzáci nemohli dívat na ten bordel, kterej v Londýně dělaj (ti jejich) nepřizpůsobivý, pošlou tam křížence opice s rybou. To ovšem místní mládež nemůže překvapit. Leda že by...... VESMÍRNÍ GREMLINS se svítícím chrupem, plno akce s výbuchy petard, prskavek a světlic, běhání teenegerů. Fajnově zvládnutá jednohubka, po který ve mě zůstává mentální prázdno (možná za to ten film nemůže). Dneska už čekám od života víc....... ...byla neděle 7.8.2011... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále vzhlížím k nebesům a čekám na svoji dívku. (Bude vypadat jako opice, smrdět jako ryba a budu ji říkat Máňa.) 2.) Zjistím pravej důvod vzniku Londýnskejch nepokojů. 3.) Chcu si ,,zabékat“. 4.) Thx za titule ,,pedroo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Film sa natáčal v chronologickom poradí. (HelenOfTroy)
  • Franz Drameh bol pôvodne zvažovaný do úlohy Mosesa. Nakoniec ju však dostal John Beyonga a Franza obsadili do role Dennisa. (HelenOfTroy)

Související novinky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

19.05.2021

Před deseti lety přišel britský režisér a scenárista Joe Cornish s žánrovým mixem o gangu mladistvých delikventů, který musí čelit invazi brutálních monster z vesmíru v prostředí londýnského sídliště… (více)

Jak vznikla britská tajná služba?

Jak vznikla britská tajná služba?

29.03.2014

Špiónů není nikdy dost. Prakticky v každém druhém blockbusteru se představí někdo od CIA nebo FBI, nejslavnější filmový ostrostřelec má ale domov jinde. James Bond je (samozřejmě fiktivním) agentem… (více)

Černošské kladivo na Hitlera

Černošské kladivo na Hitlera

16.03.2014

Když se před třemi lety objevil v hlavní roli malé britské sci-fi Útok na věžák, nikdo ho neznal. Za svou roli byl nominován na několik britských ocenění pro hereckého nováčka roku, od té doby se… (více)

Hledá se režisér pro Star Trek 3

Hledá se režisér pro Star Trek 3

04.11.2013

A vypadá to, že studio Paramount a produkční společnost Skydance mají favorita. Ještě nedávno padala jména typu Jon M. Chu a Rupert Wyatt. První se ale zřejmě vrhne na G.I. Joe 3 a druhý, ačkoli zněl… (více)

Reklama

Reklama