Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zombie parodie mám rád (samozřejmě se žádná zdaleka nemůže rovnat Braindeadu) a tak byl tenhle film pro mě povinnost. Britové mě ale docela zklamali. Řežba to sice byla nevídaná, ale vtipů jsme čekal mnohem víc a mnohem drsnější. Pořád jsem se hodně dobře bavil, ale potenciál to mělo rozhodně větší. 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho ocakaval ovela viac. Hlavne rôzne vtipy. Par skvelych sa tam najde, ale celkovo mam z toho dojem, ze skvely napad dôchodcovia vs. zombici nedokazali tvorcovia rozviest v poriadny film. Hlavne interakcie medzi zombikmi a dôchodcami tam je dost malo a prilis vela casu stravime s cool otravnymi mladymi dementami. Takze vo vysledku je tam par dobrych vtipov a stavnete gore sceny. Proste jednohubka na jedno pozretie. 5/10. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Vlastnit rozsáhlý komplex s kohortou zombíků na golfové hřiště a klusat si to po něm s gangem luxusních japonských štětek, třímaje nablyštěnou M4ku a šestipalcový lovecký nůž, je sen každého mladého nadržence, jehož organismus se nadobro přejedl Left 4 Dead. Jenomže umounění krátkozrací nerdi ve svých přesvícených podzemních doupatech ne a ne ten podělaný virus namíchat a člověk si tak musí svou krvelačnost filtrovat na sračkách tohoto ražení. Jsem názoru, že se tento nádherně podřadný žánr odpotácel do prdele ve chvíli, kdy Romero začal ony ladné věrohodné stříkance krve s roztomilými latexovými žmolky mozku a sádrovými úlomky lebky kombinovat s tím placatým digitálním zvratkem, jenž se divákovi natrvalo vypálí do sítnice. Přeci, když otec zakladatel roztáhne půlky této laciné náhražce, ukrutnosti, tofu mezi násilím, tak se jeden nemůže divit, že se to uchytí u kdejakého prosťáčka z londýnského předměstí a ten si tím pak našťouchá film k prasknutí. Těch odporných digitálních šplouchanců krve je tu víc, než spermatu na ksichtě Asi Akiri za celou její kariéru, nechybělo málo a můj zrakový nerv se samovolně odškrtil, aby to už dál nemusel snášet, ale hlavně se nenechte zmýlit myšlenkou, že zbytek filmu není naprostá sračka, protože vás můžu ujistit, že něco tak hloupého, nevtipného a laciného mi už dlouho nezavraždilo odpoledne. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Poznáš to - urobí sa šablóna , nabehne xerox a divák žasne, kým mu nedobehne že civel do prázdna. British zombie humor sa už vymodeloval dávno a jeho odvodeniny za veľa nestoja. V tomto prípade silený " humor " na ktorý sa chytá už kdejaká reklama, to už neplatí.Tie ha-ha likvidačky Ma proste obchádzajú. Body len za kratochvílu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama