Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nathan vyrazí se ženou na rodinné podzimní setkání. Zde se mu manželka chystá říci, že je těhotná. Na místě ale zuřivý jelen napadne jejího otce. Rodina se rozhodne prozkoumat les, aby zjistili, proč bylo zvíře tak agresivní. Netuší, co je v lese čeká. (LIVINGDEAD)

Recenze (43)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento biják trpí zlým prednesom. Zle nasvietené nočné scény spolu s roztrasenou kamerou spôsobujú, že divák vidí veľké kulové a potrebuje k tomu infrák, či nočné videnie. N@sratých párnokopytníkov tak vidíme len od krku k pyskom, plným pekne sa do ľudského maska zapárajúcim klom. Dej je skôr malou lesnou odysseou jednej rodinky, ktorej všetky vzťahové problémy vyrieši pár zmutovaných divých svíň. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Téměř ve stejnou dobu jsem viděl Proie a Chawu, přičemž v obou případech šlo o horory s krvelačnými divočáky, kteří si pochutnávali nejenom na zvířecím mase. Když oba snímky porovnám, tak každý mě zaujal něčím jiným. V jihokorejském Chawu se mísil horor a (ne)chtěný humor a samotné monstrum zde bylo ukázáno v plné kráse a bylo obstojně udělané. Zatímco Proie moc prasečí monstra neukázal, spíše jenom náznaky a rypáky, nicméně mě zase zaujal svým příběhem. Vedle nebezpečných zvířat se zde řeší i rodinné problémy, což se na první pohled do hororu nehodí, ale v tomto případě šlo rovněž o hybatele děje, takže to nebylo nijak rušivé. Líbila se mi hudba, která se skvěle doplňovala s obrazem. Zkrátka obstojně natočený snímek, který těží z atmosféry a minima postav. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Galský kohút ani tento x neprilial olej do ohňa a zviezol sa na " vymačkanej " filmovej fráze - vylej krv ,poďme do lesa a iste sa tam nejaký likvidátor nájde. Odbrzdený " CHAW " oprášený "RAZOR " nedáva mimo letného kina šancu na úspech. Kohút má ale 1 výhodu - dokáže to celé šikovne zabaliť a krvilačným celý ten balík primerane zaseknúť do tváre.. Disponuje totiź mohutným castom a povestná aspiration je cítiť . Ak sa " odpojíš " sadneš kancovi na hrb " - je to príjemné LA BÉTE TOXIQUE ACHARME CINÉ ALARME DE FRANCE. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Přestože je napětí v určitých chvílích na poměrně dobré úrovni, tak nemůžu přehlédnout fakt, že v důležitých chvílích není vlastně skoro nic vidět, kamera mi nevyhovuje a celé je to až moc amatérské. Chápu, že peněz k tomu asi nebylo moc, ale když už točím takový film, tak se aspoň snažím udělat ho pořádně a ukázat divákovi něco víc než jen chaotické akční scény, kde člověk ani pořádně neví, co se přesně děje. 45% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok sa niesol v duchu, že to bude riadna rodinná katastrofa, chcel som povedať dráma a tak aj bolo. Príbeh o nesúrodej štvorici, kde je jeden Rambo, ďalší stratég, potom tu je generál a na konci je šalamúnska hlava, ktorá i keď nesympatizuje zo žiadnou stranou, má tu svoju a tu si bude držať až do.. Začalo to nevinne, ale od jedného momentu to začalo mať silne atmosférické grády. Len škoda, že rozpočet sa musel prispôsobiť okolnostiam a tak svinky ( Schwein, gocho či pig ) sa museli uskromniť a útočiť mohli len v húštine alebo v naprostej tme. A je to veľká škoda, lebo i keď týmto krokom film získal na atmosfére, tak veľmi stratil na efektnosti. A pri takýchto druhoch filmu je efektnosť dosť podstatná a nezaujímajú ho ľudské malichernosti, ale krvavé hody, ktoré ale neprišli ani zo záverom a i keď sa uskutočnilo malé vypointovanie, tak ako celok to malo dopadnúť oveľa údernejšie a hlavne menej slov a viac skutkov. Silné 3*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama