Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (64)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dvouletém čekání nám vyšel očekávaný Australský Boar od režiséra Chris Sun, který šokoval svou prvotinou Daddy´s little girl, nechal nás na rozpacích svým Charlie´s Farm a nyní přichází s Boar, který však velkou díru do světa neudělá. Pamatuji si, že se na tenhle film sbíraly peníze, aby vůbec vzniknul, takže i přes nízký rozpočet s tím režisér udělal celkem slušnou práci. Příběhově je to sice úplně o ničem a postavy jsou velmi nezajímavé byť se zde objeví Bill Moseley, anebo John Jarrat záporák z Wolf Creeku a dokonce i Nathan Jones obří wrestler, který si zahrál i v Charlie´s Farm a ve filmu je i pěkná náražka na film, bohužel postavy nemají, co hrát a když na scéně zrovna neřádí divočák, tak je to celkem opruz. Samotný divočák vypadá slušně, chvála za praktické efekty byť se kamera soustředí především na jeho rýpák a potom samozřejmě Gore, což je snad jediné, co režisérovi jde. Tentokrát mi však přišlo, že půlka úmrtí je mimo záběr a druhá půlka je ukázána, což příliš nechápu, ale bylo se na co dívat. Ocenil bych kdyby režisér začal pracovat i s napětím či zábavnějším tempem, mohlo to být daleko výživnější, takhle jen lepší průměr. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasický odpad jak zo syfy channelu, s nehanebným castingom a hercami, a jednou vyslovene odpudivou plastikou, ktorá tomu panoptiku kraluje. O žiadnych filmárskych kvalitách sa tu nedá ani uvažovať, ešte aj hudba je trapas, iba tá sviňka, tá to drží nad dnom. S výnimkou záverečného trikového faux pas ma potešila zakaždým, jak prikrochtala do záberu. Ňuňu :3 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud si vzpomenete na zapomenutou klasiku Razorback (Kanec, divočák) budete mít trochu představu o tomhle filmu. Bohužel, tento nízkorozpočtový horor, nemá tu atmosféru (ačkoliv je Země původu stejná) a vše se snaží dohánět brutalitou (která je občas příjemně explicitní). Ale jinak je to béčko jako hrom (už jen to, že je v hlavní roli Nathan Jones mluví za vše) ale občas dokáže potěšit, oproti ohraným vyvražďovačkám s magorem v hlavní roli. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...A bude mít ty velký zahnutý zuby nahóru ...musíš vydržet a budou i zuby. V tomhle animal attacku na postavy i na divákův vkus bude útočít mega obří (ka)kanec. Film mě ani tak nenalákal na obřího vraždícího divočáka jako spíš na účast Bill(a) Moseley(ho). Už dlouho jsem s ním nic neviděl a jelikož je to můj oblíbenec tak jsem začal brouzdat jeho filmogfrafií a vylosoval jsem si právě tenhle kousek. Bill Moseley dostal ale zatraceně málo času. Vidíme ho prakticky pár momentů na začátku a potom až v padesáté minutě. A to jen pár minut. Navíc hraje spíš takovýho ňoumu. V záporných rolích ho mám radši. I tak jsem ho ale rád viděl. Celkem mě potěšila účast John(a) Jarratt(a) pro hororové fandy známější spíš jako Mick Taylor z Wolf Creeku a jeho pokračování. Ten toho prostoru ve filmu ale taky moc neměl. Ale ani jeho postava zdaleka nepůsobí tak zlověstně jako ve Wolf Creeku a jeho pokračování. Hraje tady spíš neškodnýho opileckýho vidláka. Je evidentní, že film měl nižší rozpočet a místy je to pravdu znát. Ale jak už tu psali jiní. (Ka)kanec má celkem apetit, krve je taky celkem dost a sem tam nakoukne i obstojný gore. Na můj vkus se ale bere snímek až moc vážně přitom je ale bez větší atmosféry a o napětí taky nemůže být ani řeč. Trochu humoru by podle mě neuškodilo. Ale nemyslím tím nechtěnej humor v podobě občas trapných útoků divočáka. Nebylo to tak debilní jak by se na první pohled mohlo zdát ani mě to nějak extra nenudilo, ale víc jak 2 hvězdy nedám.....chro....chro ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. - Boar je už niekolko rokov očakávaným produktom z Austrálie. Pánovi Chrisovi Sunovi sa sem podarilo dotiahnuť viacero fenomenálnych hercov z hororových béčok a preto mi osud postáv nebol ukradnutý. Film presne slúži zámeru, pre ktorý bol vytvorený a je príjemne priamočiary. Diviak je spracovaný dôkladne a tvorcovia sa ho neboja ukázať v plnej kráse. Najväčšie uspokojenie poskytnú zabitia, ktoré sú pekne natočené a kamera sa ničomu nevyhýba. Plusom sú litre krvi, ktoré pri úmrtiach tečú a príjemná nálada, v ktorej sa to celé nesie. Len záver je trochu slabší, ale nič, čo by pokazilo hodnotu silných troch hviezd. Austrália opäť potešila a ukázala, prečo patrí medzi hororové velmoci. Spomínam si, že nejaký frajer počítal, kolkokrát v The Devil’s Rejects zaznelo slovo fuck, takže by som velmi ocenil, keby spočítal, kolkokrát postavy v tomto horore povedali klasické austrálske slovo mate. + Bill Moseley + John Jarratt + herec z Charlie's Farm + herec z Observance + herečka z Charlie's Farm ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama