Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (64)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud si vzpomenete na zapomenutou klasiku Razorback (Kanec, divočák) budete mít trochu představu o tomhle filmu. Bohužel, tento nízkorozpočtový horor, nemá tu atmosféru (ačkoliv je Země původu stejná) a vše se snaží dohánět brutalitou (která je občas příjemně explicitní). Ale jinak je to béčko jako hrom (už jen to, že je v hlavní roli Nathan Jones mluví za vše) ale občas dokáže potěšit, oproti ohraným vyvražďovačkám s magorem v hlavní roli. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po "revenge" skúsil "slasher", aby následne presedlal na "animal", a Ja nie som nijak sklamaný. Z Chrisa "Slniečko" sa javí celkom solídny, všestranne zameraný, hororový "nadšenec". Škoda, že nie je samotný záver viac v "žiari reflektorov", aby si ho divák ešte viac užil, no i napriek pár okamihom, kedy cítiť nižší rozpočet, nie je "Boar" žiadnym, vysloveným sklamaním. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už mě unavují režiséři, kteří mají tu možnost, tu neskutečnou možnost točit filmy a všechen čas a peníze investují do bezduchých sraček a producenti jim tu jejich zoufalost stále financují. Sun je sračka bez talentu a všechny jeho filmy jsou naprosté žvásty, ve kterých svým neumem a lajdáctvím ničí slušný potenciál. Tihle nevděční zmrdi mi jako režijnímu nadšenci pijou krev. Dialogy jsou jedno veliký WTF, herecký výkony jsou naprosto příšerný, film nemá žádnou dynamiku a jen se vleče žumpou nesnesitelných dialogů, toporných herců a trochy slušného gore od obřího prasete, Doufám, že Sun už nic nenatočí.25%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, ale ve výsledku jsem lehce zklamán. Film je ze začátku strašně pomalý a moc se neděje, rozjede se spíše až ke konci. To předtím je spíše mluvení a kecání o tom kdo zabíjí a divočák se ukáže spíše sporadicky. Nicméně ke konci je to dobrý maso, ukousnuté hlavy, těla roztrhaná na kusy. Prostě parádní akce. JEště mě trošku zklamala role JArratta která nedostala moc prostoru a jeho konec byl o ničem. Co ale naprosto bylo dokonalý byl samotnej divočák. Bylo vidět že tvůrci si vyhrály a když byl vidět v celé kráse tak jsem byl hodně rád že se jedná o klasický "practical effect" a ne o CGI. Ale i tak Boar nenaplnil úplné očekávání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa, ale bolo to o ničom. Mám rád austrálsku kinematografiu (a divočinu) a diviak je ako hororový netvor v pohode. Ale vo väčšine scén vyzerá veľmi zle (ešte kým sa len pracuje s náznakmi, tak je to OK, avšak akonáhle ho vidíme v celej kráse, je to horor) a okrem toho to strašne kazia nesympatické, hysterické postavy; od istého bodu ma z ich vrieskania bolela hlava. Palec hore za stopy atmosféry, solídny austrálsky buš, obstojné gore a gigantického Nathana Jonesa (Trója, Mad Max). Každopádne starší Kanec bol o dosť lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama