Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v prvních dvou dílech tak i tady jde hlavně o brutalitu. Takže se můžete těšit na hromadu mrtvol, utrhané ruce, hlavy, potoky a gejzíry krve, trhání kostí z těla ven i s lebkou, rozšlapávání hlav a podobné dobroty. Jenže rozpočet byl ještě o něco menší než mizivej tak to vše vypadá max děsně vtipně a bát se nebudete ani jedinou vteřinu. Danielle Harris se s naší bláznivou Victorkou znovu střetává a je jedna z mála na koho se dá koukat. Nejvíce mě ale potěšila rolička Sida Haiga toho dacana vidím rád vždy. Celkově slabší než první dva díly ale ne o tolik abych šel s hodnocením dolů. Pokud občas chcete horor kde se nebojíte ale baví vás tuny kečupu míso krve a halda vinných klobás co by vnitřností tak vás to bude bavit. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl o nesmrtelném tlouštíkovi se sekyrou se vrací a je to totální nářez. Nečekal jsem tak skvělé zakončení výborné trilogie. První díl byl super, druhý slabší a třetí to vyhrál na plné čárce. herci nebyli vůbec špatní, o žádné amatérštině se nedá ani mluvit. Výborné mordy a gore, myslel jsem si, že koukám na nějaký americký Block(Dolly)buster a nakonec finální pointa a chování postav ? No to bylo něco, byl jsem zvratem úplně překvapen a postavy se chovali jak nejchytřeji mohli. Za mě 100%. Takže pokud ti, co jsou z filmu hotoví jako já z dalšího dílu pokémonů už dočetli, je čas se přiznat. Byla to nuda, i můj soused by to dokázal lépe natočit i zahrát a to je na vozíčku bez ruky. Gore se tvořilo z týden starého guláše a pointa byla vymyšlena v poslední den natáčení, které trvalo asi 2 hodiny. Takže za mě jen jedna hvězda a to za jednu scénu. Pokud bude nějaká další taková trilogie, Ať je to o vidličce, která hledá smysl svého bytí. Prosím. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není úplně obvyklé, aby poměrně mladý filmař dostal příležitost natočit něčeho hned tři díly. U třetího pokračování série Hatchet sice Adam Green působí „jen“ jako scénárista, producent i herec, přesto tu znovu máme šílenou kadenci prvoplánově infantilního humoru, zbytečných dialogů a brutálních mordů. V ponurých bažinách tak létají končetiny a hlavy jako fotbalové míče, pokud je tedy Victor Crowley (obrovitý herec Kane Hodder se několikrát skrýval i za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a mačetou - Jasona Voorheese) rovnou nerozšlápne. Má to samozřejmě televizní kvality, příšerné obsazení a desítky úsměvných (nikoliv vtipných) momentů, jenže někdy stačí k žánrovému uspokojení opravdu málo. Přesto si krvavou hororovou jednohubku představuju kapku jinak. Protože to, co platilo u Adama Greena a jeho mrazivého Frozen, a to, že dokáže na několika decimetrech dokonale strhnout, s postavami nás seznamuje netriviálními dialogy, není samoúčelný a postupně buduje atmosféru, tady prostě neplatí. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle už mě vyloženě nebavilo. Tenhle film posílá, tuhle sérii, jenom víc do kytek. Ještě uvidím jak to zakončí poslední díl skládačky, ale vím, že tady to už je jasné kopnutí do mrtvoly. Stal se z toho jenom, takový bezduchý nesmyslný krvák, který jede jenom na vraždy a spousta krve, ale ne vždycky to horor stačí, ani těm mým milovaným slasherům. 2/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě rozhodně lepší než dvojka která zklamala. Tohle se více vrátilo k parádní jedničce. Příběh opět začíná tam kde předešlý skončil a hlavní hrdinka je zavřena. Nicméně to netrvá dlouho a za chvíli je opět v lese. Tenhle díl je asi nejvíce humorný a to není vůbec na škodu podle mě tu humor funguje hodně solidně. Brutalit je tu poměrně dost a i když jsou strašně Over The Top(scéna s utrhnutím všech končetin a následné utopení) tak prostě pobaví. Galligan je parádní a konečně mě po delší době potěšil. Plno odkazů na předešlé díly neměly chybu. Hatchet 3 je prostě nářez který mě i přes své chyby hodně bavil což se mi v poslední době moc často nestává. BTW bitka mezi Hodder a Mears byla dobrá prdel i když mohla být delší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)
  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)

Reklama

Reklama