Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tomahawk potřetí a opět stejně. Snad jenom ten Crowleyho ksicht je zase jinej. Což je ale pochopitelný, když vám nějaká čubka brokovnicí vystřelí mozek z hlavy. Jenže to je detail, ten Viktora nemůže zastavit. Kompletně sešitej (i s novýma kalhotama!) se hladově vrhá do akce proti policajtům i po zuby ozbrojenému týmu SWAT, aby mu zase nejvíc zatopila ta - metršedesát vysoká - Myersova sestřenice Dáda. Takže v podstatě tu máme to samý, co v předešlých dílech. Opět známý ksichty, opět to přestřelený gore, snad jen tý nudy je tentokrát víc, než by se na zakončení trilogie slušelo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší díl. Po nemastné neslané jedničce a ještě o něco slabší dvojce přišla nabušená trojka. Je to prachsprostá řezničina cinklá akcí a ortodoxním fandům předešlých dílů asi pod fousy moc nepůjde. Nicméně kdyby se to neslo v podobném duchu od prvního dílu, stal bych se pravděpodobně velkým fanouškem 70% ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je kravina! Je mi úplně u prdele jestli se jedná o vraždící legendu. Pochybná jednitka S.W.A.T jde jednou pro vždy zabít vraždící monstrum. Ale jak chcete zabít něco čemu ustřelíte palici brokárnou a pak jej rozřežete na půl motorovou pilou. Borci to něj naprali minimálně 3000 kulek a nic... Jako horor to nefunguje a jako komedie už vůbec ne! Film pro pubertální děcka! 0% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle už mě vyloženě nebavilo. Tenhle film posílá, tuhle sérii, jenom víc do kytek. Ještě uvidím jak to zakončí poslední díl skládačky, ale vím, že tady to už je jasné kopnutí do mrtvoly. Stal se z toho jenom, takový bezduchý nesmyslný krvák, který jede jenom na vraždy a spousta krve, ale ne vždycky to horor stačí, ani těm mým milovaným slasherům. 2/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně je třeba říci, že je to krvavá ptákovina a že hledači kvalitních snímků by si měli z mého hodnocení 2* strhnout. Humor se blíží k bodu mrazu, při řádění sekýrníka se však divák jistě pobaví. Nejvtipnější scéna mi přišla ta, kdy se ležící polda rozhoduje mezi Victorem a krokodýlem. Rozhoduje, rozhoduje a šup, krokodýl byl rychlejší. Gore je řádně šťavnaté, i když občas poznáte gumové masky a umělé údy. Na druhou stranu je to rychlé a trhání hlav, rukou a vytahování střev zábavné. Třetí díl kopíruje prvního Predátora zřejmě nejvíce. Brutální masakrování obětí, šílená palba policistů do nitra džungle na domnělý cíl i vytržení lebky i s páteří z těla tak, jak to dělají predátoři v comicsech. Prostě rozkošný masomlejn uprostřed nevinné vegetace. A šerif! Ne, to musím napsat, i když tak vyzradím jeho konec. Zach Galligan se promění v bachčisarajskou fontánu, která, zatímco jsou u ní prolévány slzy, chrlí rudou spršku na všechny strany... A celou tuhle mordýrnu, kde se neustále místo lidí válí jen jejich zbytky, otevírá Hail Genocide od Gwar... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno