Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Kryton 

všechny recenze uživatele

JVCD v Moldavsku dělá sekanou z prasat a místních mafiánů. Tento další jeho béčkový film mě dost překvapil. Není totálně blbý ač má klasická klišé a vady podobných snímků. Jen si myslím, že je až moc dlouhý. 2 hodiny na film, který dost připomene Taken, je opravdu moc.Prvních 30 minut se moc táhne. Jakmile pak nastoupí JVCD jako starý ex-legionář, pak to má tu pravou omáčku. Pro fandy Stargate Atlantis je potěšující účast Shapperda (Joe Flanigan), který si střihne pár akčních scén. Nebylo by od věci, kdyby natočil pár akčních věcí. Postavu i charisma vlastní. Rumunské prostředí vydávané za Moldavsko funguje a kamera i střih nedržel někdo s třesem ruky. Za mě příjemné překvapení a nadprůměrný akční béčko s JVCD. Btw. Po delší době jsem neslyšel nadabovaného JVCD od Pomejeho. Hodnocení OST: béčkový průměr 5/10 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Jediný postižený dítě, který se tu bohužel vyskytuje, je verbežal (verbež (verbal) ) , který evidentně musí komentář co komentář urážet kohokoliv,kdykoliv a kdekoliv. Osobně doufám, že se jednoho pro mě krásného, pro verbež už tak ne moc krásného dne setkáme tváří v prasečí xicht a zadupu toho tlustýho, ubohýho a neskutečně trapnýho čuráka do asfaltu. Co se týče snímku, bavil jsem se od začátku do konce. Univerzál, Shepard a Useref tady naložej Kočkovcům co proto. Téma je sice vykradený z 96 hodin, ale je to rozhodně nejlepší Damme za poslední roky. Natáčení probíhalo v Rumunsku, ale určitě ne v laciných lokacích jako např. Assassination Games či Univerzální voják. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jeanik do toho šlape hned v úvodu kdy vykostí partu přičmoudlejch frajerů stylem ,kterej by si sám sobě mohl závidět i v dobách největší formy. Naštěstí sundá nalepovací knírek včas, aby Šest výstřelů neposlal do filmového kopru hned v prvních minutách a vyráží v klasické poloze zachránce vstříc krvavé výpravě. Vyklidněný střih, perfektně propracovaná choreografie a vyladěný závěr s tolik oblíbenou "mutherfucker" hláškou na závěr pak právem zachraňují 70% hodnocení!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš velkou srajdu, ale nakonec se z toho vyklubala celkem snesitelná podívaná. I když je pravda, že dost scén je tu dost přitažených za vlasy a spousta „herců“ až nechutně přehrávala – zvláště když ti ochotníci umírali. JCVD natočil několik lepších filmů, než bylo tohle, ale znám i dost mnohem horších. Jedno se mu musí ale nechat – dokázal zplodit celkem charismatické děcka (zvláště pak ta jeho dcerka…), leč ani jeden zřejmě moc slušnou hereckou kariéru neudělá – nemají na to, raději ať se věnují bojovým sporům a cvičení. Asi nejvíc pobavila americká mamina v podání Anny-Louise Plowman – sice byla na první pohled blbá jak trubka, ale postupem času ukázala, že umí nejen mačkat chlapské koule, ale i zacházet se zbraní…A co mě zaujalo nejvíce – jak rychle se dokázal z totální opice Van Damme vždycky dostat – to bych taky potřeboval… ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama