Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

mcb 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ještě "seriózní horor" nerozeznatelný od čehokoliv od společnosti Asylum, dvojka si už sama sebe uvědomuje jako fenomén sociálních sítí (více cameo rolí, vyšší rozpočet, přiznaný fanservice), tudíž je mnohem zábavnější a sebeuvědomnělejší. I když stále nebezpečně kroužící okolo odpadních vod. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sharknado 2: The Second One“ je další béčko, které osobně považuji za velmi zábavné. Je to přehnané, je to ujeté, ale pokud do tohoto jdete s tím, že dostanete seriózní film, tak jste asi něco přehlédli. Tenhle film je vtipný, má geniální scény, a že je klišovitý a místy trapný, to se prostě očekává. Navíc v tomhle případě to rozhodně není v jinak velké míře. Skvěle jsem se bavil a chci trojku! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)

Reklama

Reklama