Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem se najednou poblil, posral a pochcal ze třech věcí: z masky Širokka v deseti letech, z vyprošťováku Jirky Babici v devětadvaceti letech a z gigantomočkorozleptanéočkosračky Sharknado 2 dnes . Ani ten nejvypatlanější mol, co mi jak debil žere věci v šatníku, by nestvořil tohle! Je to odpudivý jako herectví Iana Zieringa a scénář sepsal Člověk Vyjebaný (Homo Fuckensis). Víc nejsem schopen napsat. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné prvnímu dílu. Ale o něco zábavnější, sice je zde méně akce, ale bavilo mě to více než jednička. Ale je zde několik nesmyslných dialogů a scén, např. když se ten chlápek ptá toho slavnýho hráče u hot-dogovýho stánku proč tam stojí a on mu odpoví úplně na něco jiného. Nebo scéna když skáčou z taxíku, hlavní hrdina tam hodí lano přes tu tyč a všichni se na tom laně spustí. Ale dyť to lano tam není zachyceno, tak jak se na něm můžou spustit. Nebo závěr filmu, kdy se Fin epicky doveze na žralokovi z nebe až na zem. Na druhou stranu některé triky se jim povedly, nato, že to má tak nízký rozpočet. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sharknado 2: The Second One“ je další béčko, které osobně považuji za velmi zábavné. Je to přehnané, je to ujeté, ale pokud do tohoto jdete s tím, že dostanete seriózní film, tak jste asi něco přehlédli. Tenhle film je vtipný, má geniální scény, a že je klišovitý a místy trapný, to se prostě očekává. Navíc v tomhle případě to rozhodně není v jinak velké míře. Skvěle jsem se bavil a chci trojku! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama