Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší teenagerský horor za posledných pár mesiacov, možno aj viac. Jednoduchá "Truth or Dare" párty zábava sa pod vplyvom nejakých tých omamných látok trochu zvrhne a neskôr má ešte výraznejšiu dohru, keď sa jeden z jej účastníkov rozhodne spáchať samovraždu. Jeho veľký brat to nechce nechať len tak a vyláka ostatných do "Cabin in the Woods", aby si s nimi zahral trochu drsnejšiu verziu "Truth or Dare" s neistým koncom pre všetkých zúčastnených. Hoci sa príbeh zdá spočiatku jednoduchý, postupne sa nečakane zamotá a rozvinie, vďaka čomu je všetko nielen zábavnejšie, ale hlavne nepredvídateľnejšie. Navyše sa to odohráva v štýlovom hororovom prostredí, s fajnovým vizuálom, dobre vybratými mladými hercami a pôsobí to veľmi sviežo, až som si istý, že si niekedy v budúcnosti dám reprízu. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa.Aj keď tento film sa vyznačuje dosť dlhými konverzáciami ale malou akciou.Hrať fľašku s neznámym a ešte aj psychopatom sa moc nevypláca.Tento film je predvídateľný a už dopredu viete ako tento film dopadne.Odohrávalo sa to hlavne na chate a v jednej miestnosti,ale vobec to nevadilo.Sympatický herci,vraždy boli niekedy veľmi vynaliezavé a aj natočené to bolo dosť dobré. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Veterán (služebně, nikoliv věkem, děvčata) z Afghánistánu má posttraumatickou stresovou poruchu, podivný smysl pro čest a hlavně neodkladné nutkání zahrát si flašku se zlatou mládeží. A fantem bude jícen, prst, vaz, či soudržnost lidského těla v konfrontaci s odjištěným granátem.. Slušný náběh, ale pak se scénárista zamotal do vlastní snahy o nekonvenčnost a překvapivá řešení. Do kytek to začalo jít přesně v okamžiku kvadruplegického twistu, načež převzetí otěží jednou z postav už vše jen zasypalo dvěma valníky zeminy. I když, na druhý den se mi ten konec rozležel v hlavě (samotný závěr, ne cesta k němu) a dávám mu palec nahoru. Byl totiž jak ze života - tam taky největší kurva odchází s vítězným úsměvem.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama