Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sympathy for the Devil? Tak Harrymu nalevo a napravo od jizvy vyrašily rohy. Fajn. Já jen, že mi celý film připadal, že se mu ztratili Mikuláš s andělem či že si odskočil z účinkování v nějaké televizní pohádce s Jirkou Mádlem, nicméně sám Joe Hill jeho výkon ocenil, takže pojďme k Horns jako filmu. Milovníky hororu nutno upozornit, že Butcher Aja vystrčil své gore růžky jen symbolicky, ale zato hýřil režisérskými nápady, barvitou bizarností a žánrovými hrátkami. Vyskočení ze zavedené škatulky nutno ocenit, jen kdyby se z toho ve finále nevyklubala temnotou šetřící romantická detektivka bez přidané hodnoty, co navíc koketuje s teen-bláboly typu Twilight. Tady nebyl ďábel v detailech, ale celku.. Choroba spočívající v obtížnosti převedení knižních předloh na filmové plátno se zdá býti u Kingů dědičná.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ha ha, bylo to bizarní, ale fajn, že Aja tentokrát natočil něco trochu jinýho, než svoje obvyklé romantické filmy plné něhy a pohody. Daniel Radcliffe mě tentokrát přesvědčil, že hrát umí a očividně se na týhle roli zgustnul. Výborná scéna s hady a vidlema za zvuků "If I had a heart," nedobrovolný zpovědi "vystavených" lidí dost pobavily, konec byl taktéž zábavně přestřelenej. Joe Hill hodlá kráčet v taťkových šlépějích, a to je dobře. Líbil se mi Joe Anderson jako fetka bratr. Film má takovou zvláštní atmosféru, kde se pojí motiv lásky z dětství, hororu, rodinného dramatu a černé komedie, překvapivě z toho ale vyšlo zábavný a koukatelný dílo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S předchozí Ženou v černém to nevyšlo, tentokrát mě už Happy Potter ale zaujal. Jde na to chytře, ten klučina. Je mu jasné že si jej hlavně zpočátku kariéry bude každý škatulkovat a tedy se snaží zaujmout nejvěrnější možné publikum a to milovníky hororů. I když tentokráte tedy na to že Horns točil vynikající francouzský úderník Aja, tak se překvapivě o horor nejedná. Je to taková hodně zvláštní detektivka cinknutá romantikou. Určitě zajímavé a hlavně hádám že napodruhé ještě lepší. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný Aja, než bych čekal. Stále ale o dost odlišnější, než většina konkurence. I přesto mi ale tento mix hororu, buranské detektivky a komedie příliš nesednul. Chvílemi hodně zábavné, v jiných scénách zase šílené wtf. Daniel Radcliffe ale překvapivě bezchybný. Takhle se vylézá z kouzelnické škatulky! ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus posunout se zase trošku jinam. Na jedné straně stojí skvělá, originální, vtipná, mysteriózní kriminálka, ovšem z té druhé jí stahuje krvavé, přeplácané fantasy. Velmi nevyvážený počin jako by byl slepec dvou odlišných filmů ze stejným tématem, zhruba do poloviny jde o skvělou podívanou, jenže pak se to zlomí a jde to jen dolu. Málo u kterých filmů je mi líto promarněné šance, tohle je jeden z nich. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Film obsahuje skladbu od kapely Pixies - "Where Is My Mind", která zazněla i ve filmu Fight Club (1999). (Lucasion)
  • Režisér Alexandre Aja se ihned po dočtení knihy "Horns" od Joe Hilla rozhodl, že právě to chce zfilmovat. Prohlásil, že nemohl odolat pokušení ponořit se do ďábelského podsvětí a znovu objevovat obecné mýty. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama