Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (227)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Niekto vie a niekto nie. Ridley a (nebohý) Tony sú majstri svojho remesla, no syn Sira Ridleyho nemá moc toho po tatkovi ani po strýkovi. Samozrejme je to len jeden film, uvidíme čo predvedie ďalej. Jeho Morgan ma zaujal s Traileru, ale samotný film za veľa nestojí, zaujímavé prostredie a postava Morgan je slabé lákadlo a ničím dokopy neupúta. Film neponúkne nijak zvlášť dobrú atmosféru, či napätie alebo príbeh, ničím moc neprekvapí a celkovo nemá ani čim zaujať. 45% - 2* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MORGAN NENÍ „ONA“. JE TO „TO“. HYBRIDNÍ BIOLOGICKÝ ORGANISMUS…“ /// Vyprávění vo A.I. 4tý generace má zajímavej casting, kterej dělá co může, aby předvedl citový vazby k experimentu. Ovšem vypravěčský trumfování mezi postavama, žádnej diváckej orgáč nepřináší, takže se na to snažej dát zapomenout počtem mrtvol v závěrečný hororový půlhodince. Bonusem má bejt K. Mara, udivující útlým pasem, vyvinutou práskačkou, malou nožkou a tím, jak chce bejt drsná. Že by aspoň tohle stálo za zapamatování? Zapomeňte. Nefunguje ani závěrečná pointa. Takhle to hold dopadá, když uměláka učíte lidskejm vlastnostem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Poznám, kam mě dovede láska k parchantovi. 2.) Stará začala učit uměláka nový kousky. 3.) Thx za titule „westside“ /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Paul Giamatti, na ktorého som sa tešila, tam hral asi päť minút, ale ostatní herci ho celkom dobre vykompenzovali. Dej trochu stupídny, ale skvelo natočené a zábery prírody super. No niekoho/niečo zabiť zo súcitu a kántriť to rad zaradom kvôli hnevu sa nedá porovnať. Preto trochu nechápem... No aj tak za štyri. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si spokojeně mlaskal a chrochtal, jaké to prvotřídní a podceněné scífko jsem si to zase pustil. A dokonce přišla i Michelle Yeoh a vypadala pořád zatraceně pěkně. A když pak do sebe šly dvě "androidky" loktama a kung-fu kopačkama, byl jsem ve svém béčkovém blahu (to je prosím taková moje existenciálně silná euforie, kterou zažívám u povedených filmových béček). No ale samotný závěr mě zamrzel, přál jsem si totiž, aby se obě holky nakonec skámošily, třeba by se do sebe mohly i lesbicky zamilovat, a aby pak spolu uprchly, podnikly spanilou jízdu po Státech a na potkání kráglovaly všechny hnusný lidáky, kteří by se jim připletli do cesty. Ach, to by byla krááása. Ovšem scénárista to chtěl bohužel jinak. I tak bych dal eventuelně pět, ale to by musela v roli Kate hrát její mladší ségra Rooney (kterou myluju), a Michelle by musela taky předvést nějakou tu kung-fu kopačku jako za mlada. Ale aspoň mě napadla jedna zajímavá paralela s naší realitou: Stejně jako byl ve filmu novější model L-5 podřadnější staršího modelu L-4, ve světě mobilních telefonů svrchovaně kraluje stará dobrá (a moje) LG G4 nad nedomrlým kočkopsem zvaným LG G5. A kdyby mi za tuhle reklamu chtěl někdo od LG poslat nějakou škváru, tak ať se mi určitě ozve s nabídkou do pošty, dík. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(144/2016) / Pár momentov z logického hľadiska vytočilo aj mňa, ale keďže sa jedná o prvotinu mladého Scotta musím prekvapivo hodnotiť na maximum. Je krásne vidieť začiatočnícke nadšenie a ja som sa nechal nahovoriť od prvej minúty. Film zároveň neni myšlienkovo vôbec hlúpy a sebestredný ako kopa veľkovýpravných scifičok. Plus tatko vybavil luxusný herecký amsámble. Bez dlhého rozmýšlania pocitovo za 9/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama