Reklama

Reklama

Maniak

  • Francie Maniac (více)
Trailer 1

Film Maniak je Jackem Rozparovačem 21. století odehrávající se v současném Los Angeles. Maniak je novým zpracováním kultovního filmu, který je mnohými označován za nejlepší thriller všech dob - intimní, obrazově odvážný, psychologicky komplexní a hluboce děsivý výlet do noční můry vraha a jeho obětí. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ta doslovnost mi hodně vadila. Film by mohl bejt lepší i bez těch prasáren, ale holt doba nese vzájemný trumfování rejžů, kdo ukáže. Jo, ukázat klitoris, hoši, to by neprošlo, co? Ale řezničina, ta je evidentně v kursu, ta cenzorům nevadí. Mně jo. Nad tou nečekanou silou Froda Ušmikpytlíka bych se nepozastavoval, je docela známej fakt, že když do člověka vjede nějakej běs, najde v sobě neskutečnou sílu zcela neodpovídající jeho skutečný fyzicky konstituci a kondici. Asi bych se měl podívat na originál, tohle mě nenadchlo.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Zprvu jsem měl obavy ohledně Elijah Wooda ale za pár minut už jsem ho vnímal jinak než jako Froda z LOTR. Perfektní psycho opravdu :-)

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Pekne to napísal AxelWers. Ten Frodo bol strašný herec, dej žiadny, scénaristi museli na niečom šľapať, nedalo sa to vôbec pozerať. WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time...

na příspěvěk reagoval Pilda17

 (hodnocení, recenze)

Nazval bych to spíše psychopatický maniak. Ve filmu dostanete velkou dávku hudby a různé pačesy na hlavách figurín.

na příspěvěk reagoval cbprahalocal

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Boha, Elijaha Wooda mám furt zafixovaného ako Froda, a keď vidím na obrázku, ako nejakej ženskej odfakne polovicu hlavy, tak si poviem, že to by bol nářez pre Pána Prsteňov!

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

TheRaven

I sérioví vrazi si zaslouží začlenění do společnosti, vřelé objetí a studenou zmrzlinu, ty jeden diskriminující necito!!

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Na horor málo děsivý, na krimi moc hloupý, na romatický málo citlivý, na psychologický trochu nedomrdlý. Sečteno, podtrženo koukat se na to dá, ale rozhodně to neni žádnej zázrak. Připomělo mi to asi tucet námětů z různejch filmů, i když se dalo předpokládat, že to punc originality nenese. Nicméně se mi celkem líbilo, že je to točený z prvního pohledu, škoda že toho nebylo dostatečně využito, sem si jistej, že by se z toho dalo vyždímat mnohem víc, že tahle multi kulty srajda. 2*

na příspěvěk reagoval GigaPudding, TheRaven

seval

seval (hodnocení, recenze)

Hudba výborná, psychologie dobrá, ale jinak mě film moc nezaujal. Dost mi vadí pohled očima vraha, občas nepřirozené chování postav a hlavně hodně nepovedené triky. Třeba hned ten při první vraždě mě doslova rozesmál, než šokoval. Nic moc...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobře natočená mrazivá vyvraždovačka, akorát mi tam vadily občasné chyby ve filmu, které byly k nepochopení... třeba to, že takovej malej klučina měl sílu jak nějaký Stallone, uplně v pohodě tam prohodil dveřma toho kamaráda tý fotografky, nebo když mu fotografka na konci filmu utekla z auta, stopla auto, které jí naložilo a při rozjezdu Maniaka srazilo, poté narazilo do sloupu, tak ve 30km/h rychlosti, řidič to nepřežil, a fotografka vyletěla z auta :) úsměvné... absolutní nesmysl... já osobně jsem měl podobnou nehodu, seděl jsem vedle řidiče a před náma vyjíždělo auto z uličky, řidič vedle mě do něj narazil v 60km/h a nám oboum se nic nestalo, a to jsme měli podobný náraz jako do zdi... další chyba ve filmu byla, že na ulicích LA nebo v metru nebyl skoro nikdo, což měl Maniak dost snadné na vraždění... jediné co hodnotím je psychologie a hudba, takže celkově dávam 3*

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně jeden z těch velmi mála filmů, na které postupem času nezapomínám, ba naopak mi v hlavě pomalu uzrávají. (zdravím uživatele killduke)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Zdejší hodnocení taky nechápu, tohle má svítit v červený barvě ;-)

na příspěvěk reagoval ambron

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

MikeCool

Dnes zverejnili najnovší trailer k V/H/S 2 a videl som tam veľa POV záberov..prídeš si na svoje,navyše to vyzerá o hodne lepšie a nadupanejšie než jednotka..čekuj na Facebooku stránku Magnet-u,lebo na YT som tento trailer ešte nenašiel..

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Martin741

Když sjedeš trošku níž, tak to jistíš .. Jinak Point of wiev, což je u tohoto filmu kamera z pohledu Maniaka. Používá se to spíše u her, u filmu je to dost vzácné. 

na příspěvěk reagoval MikeCool

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Njn to je skoda.. Ja uz si davno rikal ze kdybych chtel natocit film udelal bych to stylem Maniaka. Je to rozhodne zajimavy

na příspěvěk reagoval Pilda17

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama