Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I když opomenu, že tohle už tu bylo mnohokrát na tisíc nebezpečně si podobných způsobů, tak stejně je tento počin zvládnutý naprosto mizerně. Cpát tam tunu medailonků a snažit se za každou cenu hledat dojemný příběh je ubohé, i kdyby to bylo uděláno skvěle, což tady ovšem rozhodně není. Lehce vyměněná porota. Dva naprosto ubozí moderátoři, kteří už mají svoje období slávy definitivně za sebou. A kopec soutěžících bez kapky soudnosti, kteří si myslí, že takhle hloupá soutěž z nich udělá nejhvězdnější hvězdy v celé galaxii. Prosím více pěveckých soutěží už ne. ODPAD! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

SuperStar i spousta dalších soutěží podobného ražení mě vždycky bavily. Sice trochu zvráceným způsobem, ale bavily. Tomuhle ovšem nějak nemohu přijít na chuť. Snaha o "vážnější" pojetí totiž skončila na půl cesty - už tu nemáme žádné tragédy a vtipné situace, ale zároveň se to zdaleka nedokázalo posunout směrem k něčemu inteligentnějšímu. Zkrátka SuperStar očesaná o vše, co jí dělalo zábavnou. Po prvním díle nemám chuť to sledovat dál. /25% a 1*/ ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu napsat, je to určený hlavně pro ječivé teenky, případně teeny, takže nemá cenu tady mudrovat, co a jak...prostě každýmu co jeho jest...samozřejmě, že je to hlavně o té šou a valný smysl tydle pořady nemaj...nicméně je supr, že to vyhrála aspoň ta, která není typická barbína nebo šampónek, takže kvůli Lence Hrůzové hvězdu navíc a věřim, že díky svý osobitosti neskončí jako většina ostatních, v muzikálech a výprodejích v supermarketech... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno